ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Δημ. Χατζησωκράτης: Η κυβέρνηση σε ότι μας αφορά, έχει απολύτως την δεδηλωμένη

Ακολουθώντας στα βήματα Κουβέλη ο Δημ. Χατζησωκράτης.


Σπ. Λυκούδης: Αν αρνηθούμε την υποστήριξή μας από εκεί και πέρα προφανώς θα αρχίσουν να προκύπτουν και διάφορα ενδεχόμενα
Εμμένει στη θέση της για καταψήφιση των αλλαγών στα εργασιακά η ΔΗΜΑΡ, και ζητά από την κυβέρνηση να φέρει το πολυνομοσχέδιο σε δύο άρθρα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους βουλευτές του κόμματος να ψηφίσουν το πρώτο από τα δύο άρθρα. Στο ζήτημα όμως της στήριξης της κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό στελέχη της ΔΗΜΑΡ την δίνουν αμέριστα, ενώ άλλα, όπως ο Σπ. Λυκούδης μιλούν με αινίγματα.
Συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, και σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ομόφωνα αποφάσισε ότι επιμένει στις θέσεις της για τα μέτρα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις".
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Σπύρος Λυκούδης, γραμματέας του κόμματος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει ευρύτερο θέμα για τη θέση της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα εφόσον τα διαρθρωτικά έρθουν σε ένα άρθρο.
Σπ. Λυκούδης, γραμμ. ΔΗΜΑΡ
 Μάλιστα ο Σπ. Λυκούδης μιλώντας στον ρ/σ "Real fm" δήλωσε: "Εάν σταθούμε αρνητικά σε ένα ενιαίο πακέτο μέτρων που περιλαμβάνει τα εργασιακά και αρνηθούμε την υποστήριξή μας με τον α ή β τρόπο από εκεί και πέρα προφανώς θα αρχίσουν να προκύπτουν και διάφορα ζητήματα ως ενδεχόμενα. Μας βάζουν και εμάς μπροστά σε νέα θέματα".
Παράλληλα όμως στελέχη κοντά στο Φώτη Κουβέλη επιμένουν πως δεν τίθεται θέμα στήριξης της κυβέρνησης διευκρινίζοντας ότι θα πουν "ναι" στον προϋπολογισμό. Μάλιστα ο Δημήτρης Χατζησωκράτης μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα fm", δήλωσε: "Η κυβέρνηση σε ο,τι μας αφορά, έχει απολύτως την δεδηλωμένη από τη δική μας πλευρά, γιατί υπάρχει και το νομοσχέδιο του προϋπολογισμού. Αυτό που μας ζητούσαν, το 'κάντε κάτι' το έχει η υπερκάνει, αλλά προστέθηκε κι άλλο ένα θέμα το οποίο είναι μη αποδεκτό".
Οι ζυμώσεις συνεχίζονται πάντως όπως και οι πρωτοβουλίες για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να ξεπεραστεί το πρόβλημα, ενώ τη Δευτέρα δεν αποκλείεται να συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: