ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Διαφωνεί με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ψηφίζει τον Προϋπολογισμό μαζί με το ΠΑΣΟΚ !

Κώστας Σκανδαλίδης: Έξις παιδική ασθένεια! Στιγμιότυπο με αυτόν που τον διέγραψε!



Η "ανταρσία" του Κ. Σκανδαλίδη δεν κράτησε ούτε μία ώρα, παρά το ξεφτίλισμα που υπέστη από τον Ευ. Βενιζέλο
«Υπηρέτησα την πολιτική και μπήκα με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική, με το ΠΑΣΟΚ θα φύγω, αλλά από το ΠΑΣΟΚ δεν θα φύγω» δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας πως πρέπει η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» να βρει έναν σταθερό βηματισμό.
Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό, ο Κ. Σκανδαλίδης δήλωσε πως θα τον υπερψηφίσει, καθώς είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ η καταψήφισή του θα σημάνει εκλογές, οι οποίες δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα.
«Η ψήφος μου θα είναι θετική, αλλά πολιτική ψήφος κατά παραδοχή», συμπλήρωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σκανδαλίδης επέλεξε να απόσχει από την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που έλαβε χώρα την Τετάρτη, με συνέπεια να τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ΠΑΣΟΚ.
«Τα μέτρα και η διαδικασία διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε, δυστυχώς αποτελούν πλήρη αντιστροφή των προεκλογικών λόγων του ΠΑΣΟΚ και κατάφωρη παραβίαση της προγραμματικής συμφωνίας», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σκανδαλίδης, αιτιολογώντας τη στάση του στην ψηφοφορία για τα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: