ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Θετική η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επέκταση του προαστιακού σιδηρόδρομου στην Πάτρα

Η σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Δρεπάνου Αχαΐας.


Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, απ’ αφορμή την απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη σε ερώτηση σχετικά με την επέκταση του προαστιακού Πάτρας που κατέθεσε η βουλευτής από κοινού με τον Β. Χατζηλάμπρου βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι πιέσεις της κοινωνίας των προαστίων της Πάτρας και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μπορούν να έχουν αποτέλεσμα, ειδικά όταν τεκμηριώνονται και υπακούν σε μία εναλλακτική πρόταση για την ζωή και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια προκειμένου ο Προαστιακός να πάει παντού όπου οι κάτοικοι τον χρειάζονται, γύρω από την Πάτρα».
Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εξετάζεται θετικά εκ μέρους της η εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: