ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Καρφί από τον Γ. Δατσέρη: Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης

Εδώ είναι αμπαλαρισμένες οι φούσκες του ΠΑΣΟΚ;


«Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!» λέει ο συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου για τους πρωτοκλασάτους
 Έξαλλοι είναι αρκετοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ μετά από όσα δήλωσε σε συνεντευξή του ο γγ Επικοινωνίας και συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου Γιάννης Δατσέρης, ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε "φούσκα" το ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα ο κ. Δατσέρης, από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου δήλωσε:
«Υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε «Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της Μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!»
Χαρακτήρισε «άκομψη και αιφνιδιαστική» την ανεξαρτητοποίηση του Μ. Ανδρουλάκη ενώ για την επιστολή του Α. Λοβέρδου που ζητούσε την έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Η επιστολή του κ. Λοβέρδου απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κοινοποιήθηκε θεσμικά από τον ίδιο τον αποστολέα στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη.»
Παράλληλα υποστήριξε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ανήκει πολιτικά ούτε στο λαϊκό ούτε στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. «Η διαμάχη εκσυγχρονιστών και λαϊκών υπάρχει από το «Τσοβόλα, δώστα όλα». Ο κ. Βενιζέλος έχει τη δυνατότητα να υπερβαίνει αυτή την αντίθεση.

Αντίδραση από Καρχιμάκη και Λοβέρδο

Την έντονη αντίδραση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του γ.γ. Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Γ. Δατσέρη. Σε δήλωσή του στο Matrix24 εξέφρασε την οργή του στις δηλώσεις Δατσέρη και ζήτησε να σταματήσουν οι όποιες προσβολές στο ΠΑΣΟΚ και στους χιλιάδες ανθρώπους που αγωνίστηκαν για αυτό.
«Ας σταματήσει επιτέλους η προσβολή και η υποτίμηση της ιστορίας και της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία αλλά και των χιλιάδων ανθρώπων που αγωνίστηκαν για 38 ολόκληρα χρόνια γι΄αυτή την παράταξη» υπογράμμισε ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μετά τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κάλεσε να σταματήσει επιτέλους η προσβολή και η υποτίμηση της ιστορίας και της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ, και ο συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, Ευθύμης Καρδαράς σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του κ. Δατσερη, τονίζοντας:
«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ φούσκα. Η μεταπολίτευση έχει σκοτεινές πλευρές που πρέπει να συντριβούν. Έχει όμως και τα θετικά της: τη δημιουργία της μεσαίας τάξης, την επάνοδο της δημοκρατίας που από το ’80 και μετά έγινε ολόπλευρη καθώς και την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και στην Ευρωζώνη», ανέφερε ο συνεργάτης του πρώην υπουργού.
«Ανεξάρτητα από κόμματα, παρατάξεις και στάσεις, ανεξάρτητα από ό,τι έγινε και τι θα γίνει, αυτές οι πολιτικές θέσεις επειδή είναι ανιστόρητες είναι και απαράδεκτες, πρέπει να τις πάρουν πίσω», υπογράμμισε.
(Πηγή: Nooz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: