ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Με συμμετοχή του Αλ. Μητρόπουλου η κεντρική ιδρυτική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας

Αλ. Μητρόπουλος.


Αύριο και μεθαύριο στην Πάτρα και την Κυριακή στο Αίγιο, η εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των λαϊκών συνελεύσεων πριν την πανελλαδική συνδιάσκεψη, πραγματοποίησε την κεντρική ιδρυτική λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΤΕΛΗΣ, με εισηγητή τον καθηγητή εργατικού δικαίου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Μητρόπουλο.
Στο μεταξύ αύριο και μεθαύριο στην Πάτρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Κορίνθου 315, πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την πανελλαδική συνδιάσκεψη, ενώ την Κυριακή μεθαύριο, για τον ίδιο σκοπό, πραγματοποιούνται εκλογές στην οργάνωση Αιγίου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας αναφέρονται τα παρακάτω: Τον απολογισμό πεπραγμένων παρουσίασε το μέλος της Σ.Ε.  Παπανικολάου Λίνα και τον οικονομικό απολογισμό ο σ. Μουτζουρούλιας Αν. οι οποίοι έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί.
Στην εισήγηση επί της διακήρυξης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση για την οργανωτική δομή, που παρουσίασε το μέλος της Σ.Ε. Παγιός Παν., έγιναν τοποθετήσεις  και προτάσεις από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες  θα συμπεριληφθούν στην τελική πρόταση για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11, 1 και 2/12 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  [ΣΕΦ].
Στη συνέχεια έγινε η ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής για την διαδικασία εκλογής των αντιπροσώπων που θα διεξαχθεί την μεθαύριο Κυριακή 25/11/2012 στα γραφεία της οργάνωσης [Κλεομένους Οικονόμου 32 στο 1ο όροφο] από 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη που θα εγγραφούν έως και την Κυριακή κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας ,ενώ το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που θα εγγραφούν έως την Παρασκευή 23/11/2012.
Για την διεκπεραίωση της διαδικασίας μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία μας από τις 18οο έως τις 21οο όπου θα δέχονται αιτήσεις μελών καθώς και υποψηφιοτήτων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας καλεί τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν στην διαδικασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για να δηλώσουμε μαζικά την αντίθεση μας στην πολιτική των μνημονίων."

Δεν υπάρχουν σχόλια: