ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά του Αντ. Σαμαρά για «στρατηγική ήττας και υποτέλειας»

«Ώρα για σκληρή δουλειά είναι τώρα» είπε ο Αντ. Σαμαράς και μάλλον το… εννοεί απ’ ότι δείχνει η φωτογραφία, που είναι τραβηγμένη μέσα στη Βουλή!


«Δεν χρειάζεται ο κ. Σαμαράς να συνεχίσει τη "σκληρή δουλειά" που μας έχει φέρει μέχρι εδώ» τονίζει
Για στρατηγική ήττας και υποτέλειας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια.

«Δεν χρειάζεται ο κ. Σαμαράς να συνεχίσει τη "σκληρή δουλειά" που μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Η προσήλωσή του στο μνημόνιο, η υποταγή του στους δανειστές και η απουσία της χώρας από τις συζητήσεις πάνω στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα, αποτελούν το τρίπτυχο της στρατηγικής της ήττας και της υποτέλειας».

Τα παραπάνω τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι:

«Σε αυτή την πολιτική, η μόνη ενότητα που αρμόζει είναι η ενότητα του λαού και της νεολαίας για την ανατροπή των μνημονίων και τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες της κοινωνίας».

«Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, αλλά για σκληρή δουλειά για να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, για την ανάπτυξη και για να δικαιώσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε νωρίτερα εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: