ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι συγκατηγορούμενοι για το βασανισμό του Αιγύπτιου εργάτη

Αστυνομικοί κόβουν την αλυσίδα για να ελευθερώσουν τον άτυχο μετανάστη.


Προσωρινά ελεύθερος ο κατηγορούμενος – Παρέμβαση του προξενείου Αιγύπτου
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα το απόγευμα ο 59χρονος ρατσιστής φούρναρης στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό μέχρι αναισθησίας του άτυχου Αιγύπτιου μετανάστη που ζητούσε να πληρωθεί δεδουλευμένα. Σήμερα, αρκετές ημέρες μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, παρουσιάστηκαν και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του φούρναρη, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.
 Το ζήτημα μάλιστα προκάλεσε την παρέμβαση του προξενείου Αιγύπτου στην Ελλάδα, το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:
 «Η πρεσβεία βρίσκεται σε στενή και διαρκή επικοινωνία με την ελληνική αστυνομία και όλες τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, τις οποίες θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τις προσπάθειές τους για το συγκεκριμένο θέμα».
Υπενθυμίζεται ότι Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν στον φούρνο του ρατσιστή κατηγορούμενου, είχε βρεθεί από περαστικούς, την περασμένη Κυριακή, στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας, δεμένος με αλυσίδα σε δέντρο και ξυλοκοπημένος. Το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία ως δράστη τον εργοδότη του και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του αρτοποιού.
Ο φούρναρης φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο το ποσό των 12.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: