ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ερώτηση Λύχρου προς τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα για απολύσεις εργαζομένων

Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών  Γιάννης Λύχρος.


Από τον επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών, περιφερειακό σύμβουλο Γ. Λύχρο ετέθη προς τον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα η παρακάτω ερώτηση με θέμα απολύσεις εργαζομένων στην Περιφέρεια.
 
 «Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα,
Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχουν πάρει για μεγάλη μερίδα εργαζομένων στις περιφερειακές διοικήσεις, οι επιπτώσεις εξ αιτίας διατάξεων του προσφάτως ψηφισμένου, με ισχνή πλειοψηφία 153 ψήφων από την Βουλή των Ελλήνων, μνημονίου 3.
Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της άμεσης απόλυσης με συνοπτικές διαδικασίες.
Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί άμεσες ενέργειες από την πλευρά της περιφέρειας, με στόχο κανείς εργαζόμενος να μη χάσει την δουλειά του, κανείς εργαζόμενος να μην γίνει βορά των διαθέσεων των τοκογλύφων-δανειστών και των ντόπιων προθύμων υπηρετών τους.
Η «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» ζητά:
1ον Άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την υπεράσπιση της δουλείας των εργαζομένων. Απαραίτητη είναι η παρουσία εργαζομένων και των νομίμων εκπροσώπων τους.
2ον Αποφυγή εκ μέρους της Περιφέρειας οποιασδήποτε μονομερούς ενέργειας πριν την σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης τι έχει σκοπό να πράξει.
       
Με εκτίμηση
Ο ερωτών
Γιάννης Λύχρος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: