ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Κυβέρνηση κοινοβουλευτικής πια μειοψηφίας, για να οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή»

"Η τρικομματική μνημονιακή κοινοπραξία βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και κατάρρευση" λέει ο Αλ. Τσίπρας.


Επίθεση Τσίπρα: Οι 179 βουλευτές που ψήφισαν τις προγραμματικές δηλώσεις έγιναν πια 148
Ολομέτωπη επίθεση κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ αναφέροντας πως η κυβέρνηση διατηρεί πλέον μόνο οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ τόσο ο επικεφαλής του κόμματος όσο και στελέχη συνεχίσουν το κάλεσμα προς τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να καταψηφίσουν τα μέτρα ώστε να καταγραφούν ισχυρές απώλειες στον κυβερνητικό συνασπισμό.
Ο Αλέξης Τσίπρας από την Κρήτη όπου βρέθηκε έστρεψε τα "πυρά" του κατά της κυβέρνησης και τόνισε: "Η τρικομματική μνημονιακή κοινοπραξία βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και κατάρρευση. Δεν έχει πια ούτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το νομοσχέδιο διάλυσης της κοινωνίας. Οι 179 βουλευτές που ψήφισαν τις προγραμματικές δηλώσεις έγιναν πια 148 στην ψηφοφορία για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για μια συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά για μια κυβέρνηση κοινοβουλευτικής πια μειοψηφίας, με ειδικό σκοπό να διαλύσει τα κοινωνικά δικαιώματα και κεκτημένα, να εφαρμόσει ένα σχέδιο που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή".
Τις επόμενες ημέρες τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για καταψήφιση των μέτρων από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με απώτερο σκοπό να καταγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερες απώλειες στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: