ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τρομοκρατημένοι οι μνημονιακοί από τη σθεναρή στάση του αγωνιστή Στ. Παναγούλη!

Στη μέση με το γκρι κοστούμι ο Στ. Παναγούλης.


Να «απαντήσει η αγωνίστρια Πιπιλή τι έκανε στη χούντα, 
γιατί θα πω εγώ»
«Μήπως, απολάμβαναν τη “Δημοκρατία της χούντας”» αυτοί που διαμαρτύρονται;
Ο Στ. Παναγούλης μετά την κριτική που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις του στη Βουλή από τους μνημονιακούς δούλους της Μέρκελ στην Ελλάδα, επανήλθε με ανακοίνωσή του, στην οποία, αφού κάνει μια εκτενή αναφορά στην αντιδικτατορική δράση του ιδίου και της οικογένειάς του, καταλήγει:
«Ας απαντήσουν, οι επικριτές του Στάθη Παναγούλη, όσοι φυσικά ήταν ενήλικες, τι έκαναν οι ίδιοι ή οι οικογένειές τους εκείνη τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο. Μήπως, απολάμβαναν τη Δημοκρατία της χούντας;».
Και προσθέτει:
«Κατηγορήθηκε ο Στάθης Παναγούλης ότι κήρυξε χθες στη Βουλή, εμφύλιο πόλεμο. Τον εμφύλιο πόλεμο κήρυξαν μονομερώς οι δυνάμεις του Μνημονίου, οι οποίες οδήγησαν περίπου 3.000 συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία. Ας καταλάβουν οι επικριτές του, ότι ο Στάθης Παναγούλης ήταν, είναι και θα είναι ακούραστος αγωνιστής. Θα αγωνίζεται πάντοτε χωρίς ιδιοτέλεια για μια γνήσια Κοινοβουλευτική Δημοκρατία που θα βασίζεται στις ακλόνητες αρχές της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης».

Στο χορό των διαμαρτυρομένων μπήκε και η δημοσιογράφος, βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή επιτέθηκε προσωπικά, πάλι μέσω Twitter, στον κ. Παναγούλη:
«Παναγούλη πού καλείς να μας λιντσάρει ο λαός, ξέρουν πως είσαι στους κατάπτυστους βουλευτές πού διεκδικούσαν τα 150.000 των δικαστών;
— FotiniPipili(@FotiniPipili) November 10, 2012»

Ο Στ. Παναγούλης απάντησε σε εξίσου υψηλούς τόνους από τη σελίδα του στο Facebook, κατηγορώντας την Φωτεινή Πιπιλή ότι:
«Λέει ψέματα ότι ζητώ τα αναδρομικά, όλοι ξέρουν ότι παραιτήθηκα από αυτήν την απαίτηση» και ζητά να «απαντήσει η αγωνίστρια Πιπιλή τι έκανε στη χούντα, γιατί θα πω εγώ».

Η κυρία Πιπιλή επανήλθε πάντως σήμερα Κυριακή από τη Βουλή, αυτή τη φορά χαρακτηρίζοντας «Παναγούλη της δημοσιογραφίας» την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου, η οποία -όπως κατήγγειλε- «απειλεί δημοσίως [τους βουλευτές - δημοσιογράφους] να μην τολμήσουμε να πατήσουμε στο Ταμείο, το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια και να πάρουμε φάρμακα».

Λίγο νωρίτερα, πάλι από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Στάθης Παναγούλης, δήλωσε πως αν πάθει τίποτα η οικογένειά του, θα θεωρήσει ποινικά υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: