ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Οι θηλυκού γένους τρεις «Άγγελοι» του Αλέξη στην Κουμουνδούρου τελούν σε επιστράτευση

2-12-2011, στο μέσον η Σ. Σακοράφα μία από τις τρεις "άγγελους" της Κουμουνδούρου, ενώ ανέρχεται την κλίμακα του κινηματοθέατρου "Πάνθεον" Πάτρας, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.
 Η Ρένα Δούρου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Σοφία Σακοράφα ντύνονται στο «χακί» από το ΣΥΡΙΖΑ
Γένους θηλυκού είναι τα «γερά χαρτιά» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με αυτά απαντά στις προκλήσεις των καιρών, ύστερα μάλιστα από την αναταραχή που προκλήθηκε από μια αποστροφή των δηλώσεων του Παναγιώτη Λαφαζάνη, περί ανέτοιμης αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλάβει τα κυβερνητικά ηνία.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα θηλυκά μυαλά, και το αποδεικνύει κατά καιρούς επιστρατεύοντας τις βουλευτίνες του στις τηλεοπτικές μάχες.
Από την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή να κατέβουν στην «πολιτική αρένα» δύο από τους τρεις «αγγέλους του Αλέξη», όπως κάποιοι στην Κουμουνδούρου τις έχουν χαρακτηρίσει: η Ρένα Δούρου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Σοφία Σακοράφα - που προς το παρόν παραμένει με το «όπλο παρά πόδα». Αυτές είναι οι τρεις βουλευτές που κατά καιρούς έχουν φέρει εις πέρας αποστολές που τους έχει αναθέσει είτε στη Βουλή είτε στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Αλέξης Τσίπρας.
Πράγματι την περασμένη Παρασκευή είδαμε τη Ρένα Δούρου (στον ΣΚΑΪ) και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (στο Mega) να «χρυσώνουν το χάπι» και να καθαρίζουν τη θολή εικόνα που σχημάτισαν οι αρσενικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Πέμπτη.
Η Ρένα Δούρου, γνωστή και ως «ήρεμη δύναμη», είναι η στενή συνεργάτιδα και προσωπική φίλη του Αλέξη Τσίπρα, από τα πλέον προβεβλημένα και νέα στελέχη του κόμματος, γνωστή και από το ποτήρι νερού που εκσφενδόνισε ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που η «γλώσσα της τσακίζει κόκαλα» όπως λένε άσπονδοι φίλοι της, είναι η κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου, δικηγόρος και πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Νέων Ποινικολόγων. Το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει την οργή συναδέλφων της που συμμετέχουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με τη φλυαρία της..
Ο τρίτος αναπληρωματικός... άγγελος είναι η Σοφία Σακοράφα, μία από τις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντέδρασαν και είπαν «όχι» στο Μνημόνιο από την αρχή. Η κ. Σακοράφα καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο, διεγράφη από την Ιπποκράτους και λίγο πριν από τις εκλογές προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας επενδύει στην τηλεοπτική της παρουσία.

(Πηγή: Espressonews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: