ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Γεύονται τα ίδια που έπρατταν στον ΣΥΝ οι της ΔΗΜΑΡ και τώρα αυτά τους ενοχλούν!

Οι Οδυσσέας Βουδούρης (αριστερά) και Π. Μουτσινάς (δεξιά) αποτελούν αγκάθια για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ που θέλει να συναγελάζεται με τη δεξιά και να μην απολογείται στους πολίτες που την ψήφισαν.


Ο γυρολόγος της πολιτικής Ν. Μπίστης λέει «δεν είναι δυνατό να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και να κάθεσαι στο κόμμα σου» - Αρπάχτηκαν με Βουδούρη οι Μαργαρίτης-Χατζησωκράτης

Άρχισαν τα όργανα στην πίστα της ΔΗΜΑΡ και επισήμως. Οι διαρροές που σκόπιμα εγένοντο εις βάρος των δύο διαφωνούντων βουλευτών της από την επομένη της ψήφισης των μέτρων,  απόψε (χθες) πήραν και τη μορφή της επισημότητας διά σχετικής αποφάσεως της ΕΕ του κόμματος.
Γνώστες οι πρώην σύντροφοι του ΣΥΝ και νυν της ΔΗΜΑΡ για το που μπορεί να οδηγήσουν οι αμφισβητήσεις, αφού αυτές τις πρακτικές πρώτοι τις δίδαξαν όσο παρέμεναν στο ΣΥΝ, ωθούν στα άκρα και στην έξοδο τους διαφωνούντες υπό την δημοκρατική επίφαση ότι παρέβησαν την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, παρόλο που κατηγορούνται από τους δύο βουλευτές ότι άλλα είχαν συμφωνήσει ως κόμμα και άλλα πράττουν σήμερα, συρόμενοι στο άρμα του Σαμαρά!
Η ΔΗΜΑΡ κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποδοκίμασε πολιτικά τους δύο βουλευτές, Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά που διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη θέση κατά τις πρόσφατες ψηφοφορίες στη Βουλή.
Στην ανακοίνωση των αποφάσεων της Επιτροπής τονίζεται ότι οι δύο βουλευτές δεν υπηρετούν τη συλλογικότητα της ΔΗΜΑΡ και πως οι στάση τους συνιστά πολιτική παραβίαση των αποφάσεων του κόμματος.
Κατά τη συνεδρίαση ο Φώτης Κουβέλης –σύμφωνα με το http://topontiki.gr- μίλησε για σεβασμό των συλλογικών διαδικασιών, αποδοκιμάζοντας  όσους βουλευτές και στελέχη περιφρονούν τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων.
«Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις, ούτε το δικαίωμα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου προσβάλλουν το κόμμα. Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε», είπε ο Φ. Κουβέλης.
Μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, ξέσπασε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Βουδούρη και των κυρίων Μαργαρίτη και Χατζησωκράτη.
Εν όψει της συνεδρίασης, ο γυρολόγος της πολιτικής Νίκος Μπίστης είχε καλέσει τους δύο βουλευτές να αποχωρήσουν από τη ΔΗΜΑΡ. «Δεν είναι δυνατό να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και να κάθεσαι στο κόμμα σου», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ.
Οι δύο βουλευτές καταψήφισαν τόσο τα νέα επώδυνα μέτρα όσο και τον Προϋπολογισμό. Στη μεν πρώτη ψηφοφορία η ΔΗΜΑΡ είχε αποφασίσει να ψηφίσει «παρών», στη δε δεύτερη «ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: