ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Γίνονται συνεργοί στην πορεία της παρακμής» - Αιχμές Αηδόνη κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Σε πρώτο πλάνο ο Κ. Σκανδαλίδης (αριστερά) που καθαιρείται από το ΙΣΤΑΜΕ (Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών)


Ο Κώστα Σκανδαλίδης καθαιρείται από το ΙΣΤΑΜΕ μετά τη διαγραφή του, από το κόμμα!
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης, αφήνει σαφείς αιχμές για την ηγεσία του κόμματος, σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Παράλληλα ο διαγραφείς Κ. Σκανδαλίδης τίθεται εκτός προεδρίας ΙΣΤΑΜΕ. Κι ενώ οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προμηνύονται, ο Χρ. Αηδόνης  αναφέρει:

«Στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ επεσήμανα ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε το πεδίο της αδράνειας που νομοτελειακά μας οδηγεί στην καθίζηση. Ότι δεν μπορούμε να είμαστε κλεισμένοι στο κέλυφος του δικού μας μικρόκοσμου και να παριστάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτε και ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα με την σιωπή του να ανεχθεί μια πορεία συντριβής. Η παράταξη συρρικνώνεται και είναι ώρες ευθύνης.
Όσοι ξαφνικά σήμερα ανακαλύπτουν ότι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ διασφαλίζεται με την συμμετοχή του σε μια τρικομματική κυβέρνηση απλά εξαντλούν και τα τελευταία αποθέματα ανοχής του δημοκρατικού κόσμου.
Και ακόμη όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει απεριόριστος χρόνος για να εξαντλήθουμε σε μια ατέρμονη συζήτηση για την ανασύσταση της παράταξης απλά γίνονται συνεργοί στην πορεία της παρακμής».

Εκτός ΠΑΣΟΚ οι διαγραφέντες;

Οι βουλευτές που δεν ψήφισαν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος τους έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είναι αυτονόητα και εκτός ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν κύκλοι της Ιπποκράτους, γράφει το real.gr, αποκαλύπτοντας έτσι ότι σκληραίνει η στάση του προέδρου κόμματος απέναντι σε όσους που δεν ψήφισαν τον εφαρμοστικό νόμο. Και οι οποίοι φαίνεται να προχωρούν σε συγκρότηση μπλοκ.
Η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν με την Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, σημειώνουν, είναι η προσωπική τους επιλογή να υποβάλουν αίτηση εγγραφής τους στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κώστας Σκανδαλίδης είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να είναι πλέον Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: