ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οδυσσέας Βουδούρης: Εάν έχετε κάτι συγκεκριμένο εναντίον μου να το πείτε επίσημα

Ο Οδυσσέας Βουδούρης (φωτογραφία) περνά στην επίθεση!


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που δεν ψήφισε
τα μέτρα προκαλεί την ηγεσία!
«Ξέρετε μας ήρθε ένα νομοσχέδιο 700 σελίδων, που είχαμε λίγες ώρες για να το μελετήσουμε. Προφανώς κανένας δεν το διάβασε εξ ολοκλήρου και καλούνται οι Βουλευτές να το ψηφίσουν πριν καν το διαβάσουν. Όλα αυτά τα πράγματα πρέπει κατ' εμέ να οδηγήσουν την ΔΗΜΑΡ να επανεξετάσει τη σχέση της με την κυβέρνηση», καταλήγει ο Οδ. Βουδούρης, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. 
Μάλιστα μιλά για Σαμαροποίηση του κράτους και προκαλεί την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ να το πει επισήμως εάν έχει κάτι να πει, για τη στάση που κράτησε ο βουλευτής,ο οποίος δεν υπάκουσε στη γραμμή Κουβέλη!

«Γενικά εγώ είμαι πάρα πολύ προσεκτικός, εάν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο πει κάποια συγκεκριμένη φράση επισήμως, μπορώ να την σχολιάσω, διαρροές από ηγετικά στελέχη κλπ. δεν μου λένε τίποτα. Εγώ χαίρομαι που ενώ η πρόθεση της πλειοψηφίας της ηγεσίας πριν λίγες εβδομάδες ήταν να υπερψηφίσουν τα μέτρα, χαίρομαι τελικά που δεν τα ψήφισαν», δήλωσε ο Οδυσσέας Βουδούρης, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 FM" του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από το κόμμα, αποδοκιμάζει η ΔΗΜΑΡ την πράξη των δύο βουλευτών της, Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη γραμμή του κόμματος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και καταψήφισαν το πολυνομοσχέδιο για τα νέα μέτρα.
Σε αυτά τα  ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, που ανωνύμως μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, απάντησε ο Οδ. Βουδούρης, καθώς διέρρεαν ότι «τίθεται σοβαρό ηθικό και πολιτικό θέμα, λόγω της περιφρόνησής τους στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος».
«Το θέμα είναι», είπε ο βουλευτής «αυτή η απόφαση που πάρθηκε από τον Φώτη Κουβέλη και από την πλειοψηφία της ηγεσίας του κόμματος είναι μια παρένθεση ή είναι μία αλλαγή στάσης μπροστά σε μια πορεία της κυβέρνησης, την οποία με κάθε επιείκεια δεν μπορούμε να κρίνουμε βέβαια θετική; Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί προφανώς τις επόμενες ημέρες».
«Έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει αυτό που κάποιοι ονομάζουν Σαμαροποίηση του κράτους, πράγματα δηλαδή τα οποία προφανώς δεν ήταν οι αρχικοί μας στόχοι. Και βέβαια κορυφώθηκε αυτή η ιστορία με τα περίφημα εργασιακά, τα οποία μας επιβλήθηκαν χωρίς να υπάρχει καμία αντίσταση εκ μέρους του κ. Σαμαρά, που θα μπορούσε να έχει αξιοποιήσει την δική μας στάση. Και επίσης η εμμονή του κ. Σαμαρά να περάσει όλα αυτά τα πράγματα σε ένα άρθρο, με μια σκανδαλώδη διαδικασία του κατεπείγοντος, που δεν δίνει καμία δυνατότητα πραγματικής εξέτασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: