ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η Τ.Α. είμαστε η τελευταία ελπίδα απέναντι στην χρεοκοπία και την οικονομική κατοχή της χώρας

Χαρ. Καρκούλιας.


Άρθρο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ
Πρόεδρου Καρναβαλικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων
Το τελευταίο διάστημα που ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα της οικονομικής κρίσης συσσωρεύουν το θυμό και την επιθετικότητα, συνδικαλιστές εργαζόμενοι σταδιακά φέρνουν τη βία στο επίκεντρο της δημόσιας και πολιτικής ζωής της πόλης. 
Βλέπουμε καθαρά δια της βίας να επιχειρείται από τους μπράβους του εργατοπατερισμού η επιβολή της «τάξης», της «δικαιοσύνης» και της «ηθικής».
Με πρόσχημα όπως ισχυρίζονται να προστατεύσουν την κοινωνία από τους «εχθρούς» (τους 49 αιρετούς αντιπροσώπους των Πατρινών) οι ακραίοι του μίσους αναλαμβάνουν δράση, με απειλές, προπηλακισμούς, εκβιασμούς και διώξεις δημοτικών συμβούλων.  
Συνδικαλιστές ακτιβιστές, επιδόθηκαν προσωπικά σε εμένα και σε συναδέλφους στη δημόσια έκφραση μιας πολεμικής που παραβιάζει τα στοιχειώδη. Σήμερα είμαστε εμείς. Αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. 
Όσο μένουμε θεατές μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, τα ανεχόμαστε, τα αγνοούμε ή τα επιβραβεύουμε, με τις δηλώσεις μας ή με την συμπεριφορά μας, νομιμοποιούμε πολιτικά και κοινωνικά τη βία, συμβάλουμε στη μετατροπή της κοινωνίας σε ρινγκ και στην αποσάθρωση της δημοκρατίας.  
Καλώ όλους τους φορείς της πόλης να πάρουν θέση απέναντι σε τέτοιες πρακτικές που οδηγούν σε άλλες εποχές και μας γυρίζουν πίσω.
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ''αυτοί'' που προσπαθούν με τη χρήση ατομικής και ομαδικής βίας να παίξουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, ότι τα μέλη της Δημοτικής αρχής, οι υπεύθυνοι τα δύο τελευταία χρόνια που χάλασε η σούπα στο κατεστημένο που κυριαρχούσε και κατασπάραζε την πόλη μας, ότι δεν φοβόμαστε και δεν θα κάνουμε πίσω. 
Οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης είμαστε η τελευταία ελπίδα απέναντι στην χρεοκοπία και την οικονομική κατοχή της χώρας.
Χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις από κόμματα θα υπερασπιστούμε την ισονομία, την κοινωνική δικαιοσύνη και το συμφέρον όλων των Πατρινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: