ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Νικολόπουλος: «Ένοχη σιωπή από το Μαξίμου για τον πρωθυπουργικό συνεργάτη

Ο βουλευτής και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος



Σημειώνει πως εκκρεμούν δέκα ερωτήσεις του (!) προς απάντηση, σχετικές με την «λίστα Λαγκάρντ»
«Η σιωπή, ενδεχομένως υποδηλώνει ενοχή. Και αν είναι έτσι, να είναι βέβαιοι ότι η συγκάλυψη δεν θα πάει μακριά και πολύ σύντομα όλα θα έρθουν στο φως…» σχολίασε ο βουλευτής και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος, -σύμφωνα με το thebest.gr- ερωτηθείς σχετικά με την «σιωπή» που μέχρι στιγμής υπάρχει από το Μαξίμου, στην ερώτησή του, η οποία αναφέρει ότι πρόσωπο της «λίστας Λαγκάρντ» φέρεται να είναι το ίδιο με στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού!
«Το συγκεκριμένο όνομα εμπεριέχεται στην λίστα ονομάτων που δημοσίευσε το περιοδικό του Κ. Βαξεβάνη για την οποία έχουμε πλέον και την επίσημη – από το βήμα της Βουλής – επιβεβαίωση του Ε. Βενιζέλου, ότι είναι η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ με μεγαλοκαταθέτες συγκεκριμένης ελβετικής τράπεζας. Αν και τα ονόματα της συγκεκριμένης λίστας δεν σημαίνει πως είναι στο σύνολό τους παράνομοι καταθέτες ή φοροφυγάδες, εντούτοις δημιουργείται μείζον ηθικό ζήτημα για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όταν ο συνεργάτης του δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία επίσημη διάψευση ή σε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση. Και το ηθικό ζήτημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν το ίδιο πρόσωπο φέρεται να συνόδευσε τον Υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη στην Ελβετία, για να διαπραγματευτούν την… φορολόγηση των καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.
Ακόμα, ο Αχαιός πολιτικός σημείωσε πως εκκρεμούν δέκα ερωτήσεις του (!) προς απάντηση, σχετικές με την «λίστα Λαγκάρντ», τονίζοντας πως με τη νέα αυτή ερώτηση, θέλει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί επίσημα η ταυτοπροσωπία του μεγαλοκαταθέτη με τον πρωθυπουργικό συνεργάτη, καθώς και αν οι καταθέσεις του συγκεκριμένου προσώπου στο εξωτερικό είναι νόμιμες και έχουν φορολογηθεί.
 Επίσης, ζητούνται πληροφορίες για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαπραγμάτευση με την Ελβετία, καθώς και όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ελληνική κυβέρνηση για άλλες λίστες μεγαλοκαταθετών του εξωτερικού.
 Ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε: «Το ‘’μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο’’, θέλουν δεν θέλουν, κάποιοι. Όσοι μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, την ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία του λαού λέει το ‘’ψωμί ψωμάκι’’, πρέπει να αποδείξουν την εντιμότητά τους ή να πληρώσουν. Και να πληρώσουν, όχι με απλούς φόρους, αλλά κατά την άποψή μου, με αυστηρές κυρώσεις που θα πρέπει να φτάνουν μέχρι τη δήμευση των περιουσιών τους! Να είναι βέβαιοι όλοι οι αετονύχηδες πως φτάνει η ώρα τους. Γιατί το ‘’τσουνάμι’’ των αποκαλύψεων και της δικαιοσύνης, μόλις ξεκίνησε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: