ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μαύρο στο ρατσισμό που εκπέμπεται μέσα από το διαδίκτυο έβαλε η Google στη Χρυσή Αυγή

Χωρίς σχόλια.


Διαμαρτυρία του νεοναζιστικού κόμματος για κλείδωμα του προφίλ βουλευτών του στο Facebook
 «Μαύρο» έπεσε στα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.
Το facebook στο καταστατικό του αναφέρει πως μπορεί χωρίς ενημέρωση αν κρίνει ότι υπάρχει προσβολή προσώπων, φυλών, θρησκείας κλπ να διαγράψει το προφίλ κάποιου χρήστη.
Έτσι κρίνοντας ότι σχόλια και αναρτήσεις στα προφίλ των βουλευτών παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας, τα προφίλ “κατέβηκαν”.
Στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή αναφέρει:
«Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών.
Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, "ρίχνοντας" τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών. Να τονιστεί πως "πέφτουν" όλα τα προφίλ χρηστών που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ή έχουν απλά μια φωτογραφία Εθνικιστικού περιεχομένου.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: