ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Αυγουλομένοι» πρώην και νυν αρχηγοί της ΝΔ και πρωθυπουργοί της χώρας λόγω PSI

Τα αυγά αποτέλεσαν όπλο υπέρ των... ομολογιών.


Οι μικροομολογιούχοι επέδραμαν κατά του κυβερνητικού κόμματος σε φίλιο έδαφος!
Ένταση επικράτησε το πρωί έξω από τα γραφεία της ΝΔ όταν δεκάδες μικροομολογιούχοι εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος διαμαρτυρόμενοι για το "κούρεμα" των χρημάτων τους. Σύμφωνα με το MEGA που μετέδωσε την σχετική είδηση, μερικοί μάλιστα εκφενδόνισαν αυγά σε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, πρώην και τέως αρχηγοί της ΝΔ.
Η εν λόγω ομάδα είχε συγκεντρωθεί από το πρωί και είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον γραμματέα του κόμματος του Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Τελικά είδαν τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα ο οποίος τους τόνισε ότι το θέμα τους θα εξεταστεί. Οι μικροομολογιούχοι ζητούν σχέδιο επιστροφής των χρημάτων που έχασαν λόγω PSI.
Ο Κ. Τσιμάρας αμέσως μετά τη συνάντηση δήλωσε μεταξύ άλλων: "Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέθεσαν το πρόβλημά τους σε όλη την έκταση. Καταγράψαμε τις θέσεις τους και δεσμευθήκαμε ότι θα στηρίξουμε τη διαδικασία, που έχουν ξεκινήσει, των συναντήσεων με τους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να βρεθεί μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ομολογιούχων, Γιώργος Κλαδιανός αναφέρθηκε στα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν στα γραφεία της ΝΔ και τόνισε: "Πήγαμε, σήμερα το πρωί, τα μέλη του Συλλόγου στη ΝΔ και ζητήσαμε να τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση. Η προεκλογική της δέσμευση είναι να δοθεί μια λύση στο πρόβλημά μας σε αυτή την αδικία, η οποία έχει γίνει στους ομολογιούχους. Βέβαια, γίνανε κάποια έκτροπα στη ΝΔ, στα γραφεία της ΝΔ. Σκοπός μας δεν ήταν να γίνουν αυτά τα επεισόδια. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να αποσπάσουμε αυτή τη δέσμευση του Πρωθυπουργού να την κάνουμε πράξη.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τα σημερινά επεισόδια στα γραφεία του κόμματος αναφέρει: "Η Νέα Δημοκρατία κατανοεί τον κόσμο που υπέστη, όπως οι ομολογιούχοι, άδικες θυσίες και δεν εγκαταλείπει τη δέσμευσή της να κάνει ό,τι μπορεί, μόλις η χώρα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Ακρότητες, όμως, όπως αυτές που συνέβησαν, σήμερα, στα Κεντρικά Γραφεία της, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Οι τραμπουκισμοί των λίγων εκθέτουν τους πολλούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: