ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Public Issue: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 59% έναντι 26% της ΝΔ στην παράσταση νίκης

Γραφικό της puplic issue που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ.



Καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης με 33%
ο ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 59% έναντι 26% της ΝΔ στην παράσταση νίκης, δίνει το Βαρόμετρο Νοεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.  Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το ποιοτικό χαρακτηριστικό που κρίνει το κόμμα που αναλαμβάνει την κυβέρνηση μετά από εκλογές.
 Την ίδια στιγμή, καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 39%, έναντι 31% του Αλέξη Τσίπρα. Η μεταξύ τους διαφορά ωστόσο έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με το βαρόμετρο του Οκτωβρίου.
 Σε ότι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων η σημαντικότερη μεταβολή παρατηρείται στο ΠΑΣΟΚ και στη Χρυσή Αυγή. Έτσι, η δημοτικότητα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται μειωμένη κατά 6% και της Χρυσής Αυγής κατά 5%.
 Αναφορικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Φώτης Κουβέλης παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός, ενώ το ποσοστό του Νίκου Μιχαλολιάκου σε σχέση με τον βαρόμετρο του Οκτωβρίου έχει μειωθεί κατά 5 μονάδες. Το στοιχείο της δημοφιλίας των αρχηγών είναι εξαιρετικά υποκειμενικό, δεδομένου ότι στο παρελθόν ηγέτες της αριστεράς ενώ έδειχναν να είναι αρκετά δημοφιλείς, όταν έρχονταν η ώρα της κάλπης τα ποσοστά που λάμβαναν ήταν απογοητευτικά!
Είναι επίσης ενδεικτικό είναι ότι το 39% των πολιτών δεν θεωρούν ως καλύτερη για τη χώρα ούτε μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την τρικομματική κυβέρνηση. Ωστόσο, το 32% προτιμά μία κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έναντι του 24% που προτιμά μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως εμφανίζεται ως το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης με 33%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: