ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο Sandy παρέσυρε τον δήμαρχο Μπλούμπεργκ μαζί με τον ξακουστό Μαραθώνιό του

Επηρεασμένος από τον Sandy ο δήμαρχος Μπλούμπεργκ δήλωσε υποστηρικτής του Ομπάμα.


Μετά από αντιδράσεις ανακοίνωσε την αναβολή του μεγάλου αθλητικού γεγονότος της Ν. Υόρκης
Θύμα του κυκλώνα Sandy και ο ξακουστός μαραθώνιος της Νέας Υόρκης, που θα γίνονταν αύριο Κυριακή και είχε προγραμματισθεί να λάβουν μέρος τουλάχιστον 40.000 δρομείς. Ο δήμαρχος της πόλης ανέβαλε τη διεξαγωγή του, έπειτα από πιέσεις, παρά το γεγονός ότι προχθές είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή του.
 «Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την αστυνομία και άλλες αρχές που απαιτούνται για να γίνει η παραδοσιακή γιορτή στο Greenwich village, ίσως αυτή αναβληθεί για την άλλη εβδομάδα, αλλά ο μαραθώνιος θα γίνει κανονικά την Κυριακή, όπως έχει προγραμματιστεί» δήλωσε ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, λέγοντας ότι οι 40.000 δρομείς θα τρέξουν, όπως πάντα σε πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, που όμως σήμερα τα προβλήματα από το πέρασμα του Sandy, ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί.
Μετά τις αντιδράσεις που συνόδεψαν την επιμονή του δημάρχου της Νέας Υόρκης να πραγματοποιηθεί ο Μαραθώνιος την Κυριακή, την ώρα που χιλιάδες πολίτες δεν διαθέτουν ακόμα ηλεκτρικό ρεύμα, μετά το πέρασμα του κυκλώνα ο Μάικλ Μπλούμπεργκ υποχώρησε στις πιέσεις και αποφάσισε την ακύρωση του Μαραθωνίου. Μεγάλη συναυλία πραγματοποιήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων.
«Δεν θέλουμε να υπάρχουν σύννεφα που να "κρέμονται" πάνω από τον αγώνα ή τους συμμετέχοντες, επομένως αποφασίσαμε την ακύρωσή του» ανέφερε χθες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Στην ανακοίνωσή του, ο Μ. Μπλούμπεργκ τόνιζε ότι η διοργάνωση δεν θα αποσπούσε πηγές από τις προσπάθειες αποκατάστασης, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι έχει γίνει πηγή αμφισβήτησης και διαχωρισμού».
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τις συζητήσεις για ένα αθλητικό γεγονός -ακόμα και τόσο ουσιώδες όσο αυτό- να στρέψει την προσοχή μακριά από την πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται για την αποκατάσταση από τον κυκλώνα και για να ορθοποδήσει ξανά η πόλη μας» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: