ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η απειλή αστυνομικών τρομοκρατικών κρατήσεων σημάδευσε την διαμαρτυρία στα διόδια Ρίου

Βίντεο από την σημερινή διαμαρτυρία.

Ήταν παρεξήγηση, είπε η αστυνομία στη Μ. Κανελλοπούλου!
Από την τρομοκρατική απειλή σύλληψης του πατρινού  Πάνου Χριστοδούλου, που μετέχει στο κίνημα «Δεν Πληρώνω» και τουλάχιστον πέντε ακόμη ατόμων,  χαρακτηρίστηκε η σημερινή διαμαρτυρία του κινήματος, μπροστά στα διόδια του Ρίου.
Ήταν λίγο πριν αποχωρήσουν τα μέλη του κινήματος από τον χώρο έμπροσθεν των διοδίων, όταν έγινε αντιληπτό ότι ομάδα αστυνομικών του «100» από τρία περιπολικά που κατέφθασαν, κατέγραφε πινακίδες νομίμως σταθμευμένων οχημάτων στην άκρη της Εθνικής Οδού και τότε ο Πάνος Χριστοδούλου πλησίασε και ερώτησε για ποιον λόγο γίνεται αυτό. Η απάντηση του αστυνομικού ήταν έλα στο Αστυνομικό Τμήμα να σου πούμε. Αρνήθηκε ο νεαρός Χριστοδούλου και του ζήτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Στη συνέχεια κατακράτησαν την ταυτότητά του, τον έθεσαν υπό κράτηση και συνέχισαν τον έλεγχο ταυτοτήτων των μετεχόντων στη διαμαρτυρία.
Σε επίμονες ερωτήσεις ο Π. Χριστοδούλου ενημερώθηκε πως θα του απαγγελθεί κατηγορία για απειλή αστυνομικού οργάνου και άλλα αστήριχτα.
Τελικά μετά από παρέμβαση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου προς την Αστυνομία το θέμα, υπό την πίεση και την κατακραυγή που μπορούσε να ξεσπάσει λόγω της ανοικτής τρομοκρατίας που εξελίσσονταν αποσοβήθηκε,  αφού ο επικεφαλής της Αστυνομίας κ. Κυριακόπουλος δήλωσε ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως.
Στο μεταξύ αύριο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου, η Κυβέρνηση σε σύμπραξη με τους ιδιώτες που εκμεταλλεύονται τον δρόμο–καρμανιόλα της Πατρών, Κορίνθου οδηγεί στο εδώλιο τον πρόεδρο του κόμματος «Δεν Πληρώνω» -υπενθυμίζεται ότι το κίνημα συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές- γιατρό Βασ. Παπαδόπουλο και την σύζυγό του Μαρία. Παράλληλα το πογκρόμ που ξέσπασε για τους αρνούμενους να γίνουν θύματα ενός δρόμου που πια είναι τόλμημα ακόμη και να τον διανύσει κανείς μέρες που δεν έχει κίνηση, συνεχίζεται με παραπομπή στο δικαστήριο πατρινού ταξιτζή στο Χαλάνδρι και άλλου οδηγού που πέρασε αντιδρώντας τα διόδια Αφνιδών.
Στη σημερινή διαμαρτυρία που έγινε ακριβώς διότι ξεκίνημα η βιομηχανία δικαστικών διώξεων συμμετείχαν οι βουλευτές του Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, όπως και πολλοί άλλοι.





Δεν υπάρχουν σχόλια: