ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αύριο σπάζει το απόστημα στην Αστυνομία της Πάτρας - Δικάζονται οι δύο αστυφύλακες που ξυλοφόρτωσαν τον Πατρινό Α. Χρυσικό

Φωτογραφία αρχείου.


Όλοι στις 9 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο για συμπαράσταση – Πρώτη φορά από 1976 παραπέμπονται αστυφύλακες για κακοποίηση!
«Είναι η πρώτη φορά μετά το 1976 που δικάζονται αστυνομικοί στην Πάτρα για κακοποίηση συλληφθέντων (έστω και αν δεν ασκήθηκε δίωξη για βασανιστήρια) και η δίκη αποκτά ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το γεγονός ότι 35 (σ.σ. μόνο;;;) αστυνομικά
τμήματα ερευνούνται ως κέντρα διασύνδεσης με ΧΑ ή παράνομες δραστηριότητες».

Με τα παραπάνω οι αλληλέγγυοι στον αγωνιστή Ανδρέα Χρυσικό, που είχε υποστεί βασανιστήρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πάτρας, καλούν τους συντρόφους τους και κάθε δημοκρατικό πολίτη να βρεθούν στα δικαστήρια Πάτρας σε συμπαράσταση του αγωνιστή, που έχει μηνύσει τους δράστες.  

Στο κάλεσμα αναφέρονται αναλυτικότερα τα παρακάτω:
«Σύντροφοι-ισσες,

Αύριο, Τετάρτη, στις 9.00 δικάζονται οι δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που κατηγορούνται ότι στις 2/3/2009 είχαν ξυλοκοπήσει και κακοποιήσει τον συμπολίτη μας Ανδρέα Χρυσικό μετά από διαμαρτυρία Αφγανών προσφύγων και  συμπαραστατών.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαμαρτυρία είχε οργανωθεί λόγω του γεγονότος ότι ο οδηγός νταλίκας που είχε σκοτώσει Αφγανό πρόσφυγα είχε αφεθεί ελεύθερος με πλημμεληματικές κατηγορίες.

Ο Ανδρέας Χρυσικός μαζί με έναν συναγωνιστή είχαν συλληφθεί αναίτια το ίδιο βράδυ κοντά στο χώρο της κινητοποίησης, οδηγήθηκαν στην Ερμού και κακοποιήθηκαν βάναυσα με αποτέλεσμα ο Α. Χρυσικός να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο με λειτουργικά και ψυχολογικά προβλήματα. 

«Είναι η πρώτη φορά μετά το 1976 που δικάζονται αστυνομικοί στην Πάτρα για κακοποίηση συλληφθέντων (έστω και αν δεν ασκήθηκε δίωξη για βασανιστήρια) και η δίκη αποκτά ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το γεγονός ότι 35 (σ.σ. μόνο;;;) αστυνομικά τμήματα ερευνούνται ως κέντρα διασύνδεσης με ΧΑ ή παράνομες δραστηριότητες».

Η παρουσία μας λοιπόν στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι επιβεβλημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: