ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Με σκανδαλώδη τροπολογία παραχωρείται έκταση 15 στρεμμάτων σε μονή της Αιγιαλείας

Παράκληση στον κύριο... Παιδείας έκανε για δεκαπέντε ακόμη στρέμματα ο Αμβρόσιος και ο του θαύματος  παραχωρήθηκαν αγνουμένης της τοπικής κοινωνίας!



«Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που ασκεί η Μητρόπολη Αιγιαλείας», δηλώνει η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου

Σχετικά με την τροπολογία που παραχωρεί για 30 έτη στην Ιερά γυναικεία Κοινοβιακή Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου έκταση 15 στρεμμάτων στο Βερίνο Αιγιαλείας, η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας που κατατέθηκε τελευταία στιγμή σε άσχετο νομοσχέδιο, παρατείνεται κατά 30 έτη η από το 2005 παραχώρηση στη Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου έκτασης 15 στρεμμάτων στο Βερίνο Αιγιαλείας.

Ο Υπουργός Παιδείας, αντί να παραχωρήσει την έκταση στο Δήμο, όπως ζητά η τοπική κοινωνία, χαρίζει ένα ακόμη “φιλέτο” στην Εκκλησία για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η παραχώρηση αυτή αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που ασκεί η Μητρόπολη Αιγιαλείας. Υπενθυμίζουμε μεταξύ άλλων το Ξενοδοχείο “Σήμαντρον” στον Ελαιώνα, καθώς και το υπό κατασκευή υπερπολυτελές ξενοδοχείο σε έκταση που ανήκει στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στη Ροδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: