ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με Βασ. Χατζηλάμπρου ο ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτ. Ελλάδα και Θόδ. Γαλιατσάτο στα Ιόνια νησιά - Δούρου στην Αττική!

Ο αγωνιστής βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, ήταν η κίνηση "ρουά ματ" του κόμματος, απέναντι στον κυβερνητικό νυν περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα!


Η Ρένα Δούρου, βουλευτής Β΄ Αθηνών θα είναι η υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής και για το Δήμο Αθηναίων o 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Με τον βουλευτή Αχαΐας Βασ. Χατζηλάμπρου, ως υποψήφιο περιφερειάρχη, πορεύεται από απόψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτ. Ελλάδα και με φουσκωμένα τα πανιά του εντός του κόμματος, καθ’ ότι είναι μία προσωπικότητα που μπορεί να συγκεράσει απόλυτα τις απόψεις των δυνάμεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  που τις ημέρες αυτές στις συνελεύσεις των Οργανώσεων Μελών προβληματίζονταν για την προσωπικότητα που με την εμβέλεια του θα μπορέσει να διεμβολίσει τους κομματικούς χώρους πέριξ του και να συστρατεύσει δυνάμεις από την ευρύτερη αριστερά!


Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου φέρεται προ ημερών να έχει διαμηνύσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας την πρόθεσή του να τεθεί στην υπηρεσία του κόμματος, κατά τις διαβουλεύσεις που γίνονται, όσον αφορά τον υποψήφιο για δήμαρχο και περιφερειάρχη. Και πάντως είχε ξεκαθαρίσει ότι: «Σε κάθε περίπτωση τίθεμαι στην διάθεση του κόμματος, από την στιγμή που η ηγεσία και ο πεόεδρος Τσίπρας κρίνουν απαραίτητη την υποψηφιότητά μου για περιφερειάρχης».

Ο βασίλης Χατζηλάμπρου δεν είναι άσχετος με τα του θεσμού της Περιφέρειας, καθ’ ότι υπήρξε περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελάδας», έδρα που άφησε όταν εξελέγη βουλευτής το 2010, ενώ την θέση του αναπληροί επαξίως ο Γιάννης Λύχρος, μέχρι σήμερα.   

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες στις υπόλοιπες 12 περιφέρειες:

-Η Ρένα Δούρου, βουλευτής Β’ Αθηνών θα είναι τελικά η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων θα είναι o 34χρονος οικονομολόγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Τις προτάσεις έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, στην αποψινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Kόμματος, σημειώνοντας την ανάγκη να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, «ώστε να δοθεί το στίγμα της αντιπαράθεσης με το φθαρμένο σύστημα του δικομματισμού» όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά την ομιλία του. 
Οι προτάσεις αυτές αναμένεται να εγκριθούν την Κυριακή, με ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του Kόμματος.
Κατά τη συνεδρίαση, επίσης, αποφασίστηκε να υποστηριχθούν οι εξής υποψηφιότητες για τις άλλες περιφέρειες της χώρας:
- Κεντρική Μακεδονία, η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
- Δυτική Μακεδονία, ο δημοσιογράφος Θόδωρος Καρυπίδης.
- Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης.
- Ιόνια Νησιά, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. το 2010 και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς.
- Πελοπόννησο, ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Οδυσσέας Βουδούρης (πρώην βουλευτής ΔΗΜΑΡ, προσχωρήσας στον ΣΥΡΙΖΑ).
- Νότιο Αιγαίο, ο Σταύρος Μπενέτος νυν Δήμαρχος Λειψών.
- Βόρειο Αιγαίο, η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση.
- Κεντρική Ελλάδα, ο Βαγγέλης Αποστόλου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
- Θεσσαλία, η Βουλευτής Λαρίσης Ηρώ Διώτη.
- Κρήτη, ο Βουλευτής Ηρακλείου Μιχάλης Κριτσωτάκης.
- Ήπειρο, η Βουλευτής Άρτης Όλγα Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: