ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Περισσότεροι από 15 τόνοι τροφίμων σε 1100 δικαιούχους από την Τράπεζα Τροφίμω ν στην Πάτρα



Ο  Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων προχώρησε για  άλλη μια φορά στη διανομή τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων  του Δήμου με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. 

Η διανομή στους δικαιούχους ξεκίνησε από τις αρχές Ιουλίου και διήρκησε περισσότερο από μια εβδομάδα.

Διανεμηθήκαν περισσότεροι από 15 τόνοι τροφίμων σε 1100 δικαιούχους  και  τις οικογένειές τους. Επιπλέον δόθηκαν 2520 τεμάχια ειδών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής.


Η διανομή έγινε παράλληλα και στις Δημοτικές Ενότητες Παραλίας και Βραχναιίκων.  

H Τράπεζα Τροφίμων - Κοινωνικό Παντοπωλείο  εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό συμπολιτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, προσφέροντας σημαντικές ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Είναι αξιοσημείωτη η προσπάθεια του Κοινωνικού Οργανισμού που εδώ και χρόνια όχι μόνο λειτουργεί με ζέση την συγκεκριμένη δομή αλλά αναλαμβάνει και το κόστος αγοράς  για τα περισσότερα τρόφιμα. Από τον Οργανισμό αγοράζονται συστηματικά γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, τοματοχυμούς, λάδι και κρέας ή πουλερικά.

Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου με δήλωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες καθώς και τις επιχειρήσεις και άλλους φορείς και ομάδες πολιτών που στηρίζουν με την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  την Τράπεζα Τροφίμων. 

«Η προσφορά και η αλληλεγγύη δυναμώνουν στις εποχές της κρίσης και όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε καλύτερα. Ευχαριστούμε επίσης την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας των Φύλλων και Μεταναστών και ιδιαίτερα την ομάδα «Έψιλον» που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας στηρίζει», συμπληρώνει η κυρία Παπαντωνοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: