ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Όλγα η «Αγία», η και προξενήτρα του MEGAλου καναλιού που δάκρυσε υποβαστάζοντας τον Λεωνίδα!

Όλγα Τρέμη η θαυματουργός και άμωμη "Αγία" του ΜEGAλου καναλιού, η οποία δάκρυσε, αποχώρησε χθες δηλώνοντας θύμα του κανιβαλισμού, παρόλο που καναβάλιζε καθημερινά σε βάρος της Αριστεράς, η και γνωστή ως υποβαστάζουσα τον συγχωρεμένο Λεωνίδα, όταν και οι δύο πυροβολούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ... Η Αγία από την συχνότητα του καναλιού των εκδοτών και ο Λεωνίδας από το ύψος της υπεύθυνης Αριστεράς, με την βοήθεια του Αντώνιου, μεγάλη να είναι η χάρη του και του Ευάγγελου Beni, μέγιστα να παραμένουν τα... κιλά του!

Έφυγε από το κανάλι κι όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς την παρακάλεσε γονυκλινής: Όλγα μην το κάνεις το ανάθεμα, όπως κι ο Ψαριανός!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Παρελθόν για το κανάλι των εκδοτών από χθες η… Αγία Όλγα που συνέδεσε το όνομά της με την πτωτική πορεία του MEGA, καθώς αυτή, ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας, (ήθελε να γίνει και διευθυντής στην αριστερή εφημερίδα Αυγή, αλλά οι εργαζόμενοι του έβαλαν πάγο και ατύχησε), ο Μ. Καψής, ο Χασαπόπουλος  και άλλοι αστέρες του καναλιού στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τις χιλιάδες ευρώ του παχυλού μισθού τους, κυριολεκτικά κανιβάλισαν   σε βάρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς και όσων αντιτάχθηκαν  και συνεχίζουν να αντιτάσσονται, στην μνημονιακή λαίλαπα που ενέσκηψε στη χώρας μας από το 2010.

 Αποτέλεσμα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής του καναλιού ήταν ο κόσμος να το σιχαθεί και το δελτίο ειδήσεων που βγάζει στις 8 να κατρακυλήσει στα τάρταρα, η δε δευτεριάτικη εκπομπή του (Πρετεντέρης) να  πάρει την άγουσα για την… εντατική.

Η ίδια η… Αγία Όλγα προσωπικά, πήρε την υπόθεση υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ στους ώμους της. Μην το ξεχνάμε κι ας μιλά για ουδετερότητα του εκφωνητή!

Έφυγε από το κανάλι κι όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς την παρακάλεσε γονυκλινής: Όλγα μην το κάνεις το ανάθεμα, όπως κι ο Ψαριανός από τη ΔΗΜΑΡ!

Όλγα Τρέμη η θαυματουργός και άμωμη «Αγία» του ΜEGAλου καναλιού, που αποχώρησε δηλώνοντας θύμα του κανιβαλλισμού των Αθηναίων συναδέλφων της, παρόλο που η ίδια καναβάλιζε καθημερινά σε βάρος της Αριστεράς και των όποιων κοινωνικών ομάδων διαμαρτυρήθηκαν. Η και γνωστή ως υποβαστάζουσα τον συγχωρεμένο Λεωνίδα, στην περίφημη σύναξη της Κεντροαποτέτοιας, όταν και οι δύο πυροβολούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Η… μεν «Αγία» από την συχνότητα του καναλιού των εκδοτών και ο δε Λεωνίδας, λίγο πριν το τέλος του βίου του, από το ύψος της «υπεύθυνης Αριστεράς», του Φώτη,  με την βοήθεια του… όσιου Αντωνίου του Σαμαρά, μεγάλη να είναι η χάρη του και του Ευάγγελου Beni, του μέγιστου, μέγιστα να παραμένουν τα... κιλά του, που μάλλον ευδιάβολος θα έπρεπε να ονομάζεται! Όλοι λοιπόν οι παραπάνω με την βοήθεια της «Αγίας Τρόικας» προσπαθούσαν να σώσουν εμάς τους «παραστρατημένους»!  

Η Όλγα Τρέμη λοιπόν, που θυμήθηκε ότι έκανε διδακτορικό στα νιάτα της στην ΚΝΕ, μίλησε για συναδελφικό κανιβαλισμό, αυτή που δίδαξε κανιβαλισμό, και απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Αυτά στις 30 Μαΐου του 2014. Δεν δέχθηκε ότι επί βασιλείας της ο κόσμος θα «έφτυνε» το MEGA.

Η Όλγα Τρέμη, η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της ΝΔ τώρα, που διατηρεί  ιδιόκτητες βίλες  στα βόρεια προάστια και αγορασμένο διαμέρισμα στις Βρυξέλες, καταχέριαζαν τον αγωνιστή Μανώλη Γλέζο, που καταξίωσε την Ελλάδα της αντίστασης στον Ναζισμό!

Στις 30 Μαΐου 2014, η «Αγία» ερωτάται από τον δημοσιογράφο του iefimerida.gr

«Αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης με τη δήλωσή του στο iefimerida «υποδυόμασταν το θέατρο ότι το χρέος είναι βιώσιμο ενώ ξέραμε ότι δεν είναι», μετά η Μαρία Σπυράκη με την είδηση που πήρε στο μαξιλάρι της για τα χρήματα που ερχόντουσαν με αεροσκάφη, δημιούργησαν αντιδράσεις και συζητήσεις για το δελτίο».

Και η ίδια είναι που απαντά:

«Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι ότι σέβομαι και εκτιμώ όλους τους συνεργάτες μου και τις απόψεις τους ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί το δελτίο».

Δηλαδή, άρες μάρες, κουκουνάρες!

Κι ακόμη την ερωτά ο δημοσιογράφος και απάντα:

-Κυκλοφόρησε η φήμη τελευταία ότι φεύγετε από το Mega.

-Δεν την άκουσα.

-Ότι σκέφτεστε να φύγετε, επίσης.

-Δεν το σκέφτηκα.

Τελικά και έφυγε και το σκεφτότανε. Όλα τα άλλα, περί κανιβαλισμού σε βάρος της, με τα οποία δικαιολογούνταν, ήταν φούμαρα!

Κι ο δημοσιογράφος επιμένει:

Εσείς, θα κάνετε την αυτοκριτική σας;

-Μιας και αναφερθήκατε νωρίτερα στον Ριζοσπάστη από τον οποίο ξεκίνησα, θα σας πω το κομμουνιστικό ρηθέν: Θεέ μου φύλαγέ με από την κριτική, γιατί από την αυτοκριτική φυλάγομαι και μόνος μου.

Αυτά είπε η «Αγία Όλγα» που προσωρινά θα μας βλέπει εξ αποστάσεως, μέχρι να χρειαστούν κάποιοι στημένες λεμονόκουπες.

Προς το παρόν μπορεί να αναπαύεται. Σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ κτυπά την πόρτα της κυβέρνησης  και το κρατικοδίαιτο κανάλι των εργοδοτών, στο  οποίο διέπρεψε η Όλγα,  θα τεθεί στο μικροσκόπιο  του ελέγχου των θαλασσοδανείων που το βαραίνουν !

Γάτα η «Αγία» και ελίχθηκε… Ας πάει στο καλό.

Η πορεία της ριζοσπαστικής αριστεράς συνεχίζεται. Τα όποια εμπόδια θα τα παρασέρνουν τα κενά ανέμου, που αφήνει το πέρασμά της στην λεωφόρο προς την κυβέρνηση της Αριστεράς, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: