ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Αλυσσοδένωνται στην κουκουναριά της Αρόης

Πάτρα: Σήμερα το πρωί η διαμαρτυρία για να σωθεί το πεύκο της Αρόης - Θα αλυσοδεθούν στο δέντρο της συνοικίας Στις 11 το πρωί

 Και στέλνουν μήνυμα στην νέα δημοτική αρχή Πελετίδη της Πάτρας

Μήνυμα προς την νέα δημοτική αρχή Πελετίδη στέλνουν σε μισή ώρα φιλοπεριβαλλοντικοί πολίτες της Πάτρας, αντιδρώντας σε πληροφορίες που πιθανά την φέρουν να συζητά το απευκταίο ενδεχόμενο περί κοπής της κουκουναριάς-σήμαντρο των κατοίκων στην είσοδο της συνοικίας Αρόης.
Παράλληλα θα εκφράσουν την αντίδρασή τους στην απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της απερχόμενης δημοτικής αρχής να κόψει το δέντρο στην Αρόη. Έτσι σήμερα στις 11 το πρωί μέλη της εθελοντικής ομάδας «Εδώ Πάτρα» και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν  στο σημείο όπου στέκει αγέρωχο εδώ και περίπου 100 χρόνια το πεύκο κατηγορίας κουκουναριάς.
Σε μια συμβολική κίνηση με στόχο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της δημοτικής Αρχής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κόψιμο του δέντρου, οι συμπολίτες θα αλυσοδεθούν συμβολικά στο δέντρο της συνοικίας.
Παράλληλα καλούν το νέο Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, που αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τα ηνία της πόλης, να επανεξετάσει την υπόθεση και να σώσει το πεύκο. Και κυρίως να μην κάνει ούτε καν σκέψη για κόψιμο, καθώς τηρεί σιγή ιχθύος από την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, εδώ και αρκετές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: