ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τροφική δηλητηρίαση για 15 σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Ιονίου

 
Τροφική δηλητηρίαση για 15 σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων
Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν περίπου 15 σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. 
 Πιθανότατα έπαθαν δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην Εστία του Ιδρύματος, το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά γι' αυτό θα αποφανθούν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. 

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν μετά το φαγητό (μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα) που έφαγαν, χθες το μεσημέρι, στην Εστία του Αργοστολίου. 


Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν ν άλλο οι α εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα (διάρροια, έμετοι και πυρετός) και ο ένας μετά τον άλλον, οι σπουδαστές πήγαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. 

Οι περισσότεροι από τους σπουδαστές προέρχονται από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. 

Στο Νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ορούς και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ένας σπουδαστής - περισσότερο για προληπτικούς λόγους - παρέμεινε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία. 

Η Αστυνομία κατέφθασε στο Νοσοκομείο και πήρε καταθέσεις από τους ασθενείς σπουδαστές για το συμβάν. 

Πάντως υπήρχαν και κάποιοι σπουδαστές, που ενώ δοκίμασαν από το ίδιο φαγητό, δεν παρουσίασαν κάποια συμπτώματα.
Πηγή: inkefalonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: