ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Προκαταρκτική για απείθεια και παράβαση καθήκοντος σε βάρος Πελετίδη και 4 άλλων αριστερών δημάρχων


Συμπαράσταση του κόσμου της αριστεράς στον διωχθέντα Πελετίδη από τον μνημονιακό Μητσοτάκη και τους άλλους 4 αριστερούς δημάρχους.

Υπό δικαστική διερεύνηση για απείθεια και παράβαση καθήκοντος τίθενται οι πέντε δήμαρχοι, οι οποίοι στοχοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ύστερα από την άρνησή τους να συναινέσουν στον "επανέλεγχο" των συμβάσεων που έχουν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου στους δήμους τους. Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος τους παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Διόλου τυχαία, πρόκειται για αιρετούς της ευρύτερης Αριστεράς, δηλαδή τους δημάρχους Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη, Πάτρας Κώστα Πελετίδη και Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη.

Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη διαβίβασε στις Εισαγγελίες Εφετών Αθηνών, Πειραιά, Πατρών και Λαρίσας τα έγγραφα που απέστειλε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στα οποία περιλαμβάνονται οι σχετικές εκθέσεις των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. Ζητεί δε από τις κατά τόπους εισαγγελίες να διερευνήσουν εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: