ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήρη δικαίωση για τον ΕΕΣ Πατρών η απόφαση του ΣτΕ που βάζει «φρένο» στο άνοιγμα τις Κυριακές

Το πανό αναρτημένο στο μπαλκόνι του ΕΕΣ Πατρών τα λέει όλα! (Φωτογραφία αρχείου).


Ο αγώνας τους που σηματοδοτήθηκε από το σύνθημα «Ποτέ την Κυριακή» βρήκε ευήκοα ώτα στο ανώτατο δικαστήριο


Ο αγώνας τους που σηματοδοτήθηκε από το σύνθημα «Ποτέ την Κυριακή» βρήκε ευήκοα τα στο ανώτατο δικαστήριο. Ωστόσο και τι δεν ακούστηκε από την γνωστή ομάδα εμπόρων του Κέντρου, που κινούνταν υπέρ του ανοίγματος των καταστημάτων όλες τις Κυριακές, ενώ παράλληλα με την υποστήριξη της τοπικής ΝΔ, που κινείτο στο παρασκήνιο, μία συγχορδία απαξιωτικών συμπεριφορών έκανε την εμφάνισή της, προκειμένου να αντιταχθούν οι λίγοι μεγαλέμποροι στον ΣΥΡΙΖΑ, που τάχθηκε σθεναρά από την αρχή στο πλευρό των μικρομεσαίων εμπόρων, οι οποίοι αντιλαμβάνονταν ότι η κυβέρνηση τους οδηγούσε στα δόντια των μεγαλοκαταστηματαρχών, των μολ! 

Μεγάλη ικανοποίηση λοιπόν, από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ουσιαστικά βάζει «φρένο» στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014, επικρατεί στους κόλπους των εμπόρων της Πάτρας. Μάλιστα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, μεταφράζοντας την εν λόγω απόφαση, εκτιμούν ότι περιλαμβάνει και τις 7 Κυριακές το χρόνο, ένα μέτρο που αφορά άμεσα και την αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται με τις δηλώσεις του προς το thebest.gr ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικούς Συλλόγου της Πάτρας, Θανάσης Σπυρόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για μια απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι χθες στο θέμα. Παράλληλα μιλάει για δικαίωση του αγώνα και των επιχειρημάτων του Συλλόγου.

«Ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας μπορεί να είναι υπερήφανος για τον Εμπορικό του Σύλλογο, που πρώτος σε όλη την Ελλάδα, σήκωσε την σημαία ενάντια των Κυριακών. Τα επιχειρήματα που είχαμε έπεισαν τους συμβούλους του ΣτΕ. Το μπλοκάρισμα της Υπουργικής Απόφασης αποτελεί πλήρη δικαίωση των προσπαθειών μας και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση νομοθετεί στο… πόδι», υπογραμμίζει ο κ. Σπυρόπουλος.

Αφήνει τέλος σαφείς αιχμές κατά όσων διαφωνούν με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Σύλλογος το όλο θέμα των Κυριακών σημειώνοντας: «Πλέον ο Εμπορικός επέδειξε ότι αγωνίζεται προς την σωστή κατεύθυνση και δεν αποτελείται από συνδικαλιστές τους σκότους, παλιάς κοπής ή μηδενιστές αλλά κοιτάζει μπροστά προς το 2020».

(Πηγή: Με στοιχεία από το thebest)

Δεν υπάρχουν σχόλια: