ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσημη πρώτη της δημαρχίας Πελετίδη του ΚΚΕ με γραμματέα τον Ηλία Γρηγόρη του ΣΥΡΙΖΑ!

Από δεξιά ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του ΚΕ, αριστερά ο Γραμματέας  του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Ηλίας  Γρηγόρης από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (επικεφαλής ο Κώστας Σπαρτινός)  και στο μέσον η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παστρέων, εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.



Εκλογή στην Ε.Ε. του δήμου Πατρέων, για τις περιπτώσεις που επιλαμβάνεται ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο, του Χρ. Μπακαλάρου και του Α. Παναγιωτόπουλου


Ντεπούτο του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων σήμερα το απόγευμα, ενώ η συνεδρίασή του για τους επικεφαλής του επιτροπών και των οργάνων  βρίσκεται σε εξέλιξη. Το πρώτο δείγμα γραφής από την στάση Πελετίδη είναι θετικό. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται το μαρτυρούν. Στο τέρμα της διαδικασίας θα ξεδιαλύνουν οι όποιες αμφισβητήσεις ανεφύησαν και δεν είναι λίγες εάν προσέξουμε τις υπόγειες διεργασίες που εξελίσσονται εδώ και λίγες ημέρες.
Από την παράταξη ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη η προσέλευσή της ήταν χωρίς προαπαιτούμενα, ειμή μόνον η ανάληψη δημοτικών ευθυνών, όσων ο νόμος της παρέχει.

Ως γνωστόν από τις 7 Σεπτεμβρίου νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας εκλέχθηκε η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη (ΚΚΕ), στην ψηφοφορία που διεξήχθη και έλαβε 36 ψήφους (2 τα «όχι», 11 τα λευκά, μηδέν τα άκυρα). Η παράταξη Χριστόπουλου Νέα Πόλη (ΝΔ) είχε προτείνει για αντιπρόεδρο τον Χρήστο Μπακαλάρο, ενώ τον Ηλία Γρηγόρη για γραμματέα πρότεινε η παράταξη Σπαρτινού ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη. Ο Χρήστος Μπακαλάρος εκλέχθηκε αντιπρόεδρος με την δεύτερη ψηφοφορία (29 «ναι», 19 λευκά, 1 «όχι»), ενώ ο Ηλίας Γρηγόρης «πήρε» 30 «ναι», 16 λευκά και 2 «όχι» και εκλέχθηκε γραμματέας.

Στο μεταξύ στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, κατά τη διαδικασία συζήτησης του θέματος: «Εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας ως μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για τις περιπτώσεις που επιλαμβάνεται ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο», οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, πρότειναν τους συμβούλους Χρήστο Μπακαλάρο αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου εκλεγμένος με το συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κ. Χριστόπουλου της ΝΔ και Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, από το συνδυασμό «Αγωνιζόμενοι Πολίτες».

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής: 

Ψήφισαν: 48
Έλαβαν:
Χρήστος Μπακαλάρος: 45
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: 48
Εκλέγονται και οι δύο.

Ακολουθεί η εκλογή μελών στους Οργανισμούς του Δήμου. Η Συνεδρίαση συνεχίζεται. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων υπό την δημαρχία Κ. Πελετίδη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: