ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας αγώνας λαϊκού δρόμου άνευ νικητών στην μνήμη του αείμνηστου Πατρινού δρομέα Γ. Αντύπα

Παλιές δόξες των λαϊκών δρόμων της Πάτρας την δεκαετία του ’80. Με τη ριγέ μπλούζα ο Γιώργος Αντύπας, επί μία εικοσαετία πρόεδρος του ΣΔΥΠ, ο οποίος διαδέχθηκε στην προεδρία τον Νίκο Γεωργίου, τρίτος από αριστερά. 


Θα διεξαχθεί στο έλος Αγυιάς την Κυριακή 28-9-14 και θα προηγηθεί εθελοντική αιμοδοσία τρεις ημέρες νωρίτερα

Εντατικά προετοιμάζονται  οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Πάτρα  από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου  προς τιμήν της μνήμης του  αείμνηστου Γιώργου Αντύπα, δρομέα λαϊκών δρόμων επί των ημερών του οποίου καθιερώθηκε στην Πάτρα ο Ημιμαραθώνιος Καμίνια-Πλ. Γεωργίου και ο Μαραθώνιος Πάτρας.     

Για τον σκοπό αυτό εργάζεται ομάδα δρομέων, φίλων του αείμνηστου δρομέα, που προσέφερε στον λαϊκό αθλητισμό   επί τρεις δεκαετίες και έκανε γνωστό το λαϊκό αθλητικό κίνημα της πόλης μας όχι μόνον στις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στις χώρες του εξωτερικού, και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή, στον τιμητικό αγώνα άνευ νικητού που θα διεξαχθεί στο έλος της Αγυιάς. 

Θα είναι χωρίς αριθμούς διάκρισης αθλουμένων, δεν θα υπάρξουν κύπελλα, μετάλλια και ανταγωνισμός. Και το μόνο έπαθλο για τους συμμετέχοντες θα είναι η χαρά της συμμετοχής, που θα συνοδευτεί με το απαραίτητο γλύκισμα, για να ανέβει τα χαμένο γκυκογόνο! 

Ήδη εκδόθηκε η πρόσκληση στις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα αυτού του πρωτότυπου αγώνα.

Σε αυτήν αναφέρονται τα παρακάτω:  
        
«Καλούνται όσοι θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του  δρομέα  Γιώργου Αντύπα, πρώην  προέδρου του Συλλόγου ΣΔΥΠ και  Φειδιππίδη  καθώς και πρώην μελους του  club Φαέθων μαραθωνοδρόμοι, να συμμετάσχουν στο τριήμερο εκδηλώσεων που οργανώνεται και θα γίνει από 25/9/2014 έως 28/9/2014.

25/9/2014 Πέμπτη απόγευμα: Αιμοδοσια (ώρα 5-8) στην πλατεία Γεωργίου στην κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

26-27/9/2014 : Προβολή της αθλητικής προσφοράς του Γιώργου Αντύπα στο λαϊκό μαζικό αθλητισμό μέσω καμπάνιας από τον  δημοσιογράφο Τάκη Θεοδωρακόπουλο, πρωταθλητή δρομέα και τον  συγγραφέα Γιώργο Μόσχο μαραθωνοδρόμο.

28/9/2014 ημέρα Κυριακή: Αθλητικές εκδηλώσεις στο έλος της Αγυιάς.
Ώρα 10 πμ : Επιμνημόσυνος δέηση.

Ώρα 10 :15 - 11:15 πμ  : Ελεύθερο τρέξιμο η γρήγορο περπάτημα μέσα στο Έλος της Αγυιάς.
Ώρα 11:30: Απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια Αντύπα από τον επίτιμο πρόεδρο του ΣΔΥΠ Νίκο Γεωργίου.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν εκπρόσωποι και μέλη της δημοτικής αρχής Πάτρας.
Επίσης, την εκδήλωση θα υποστηρίξουν το Αχαϊκο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, το ΑΡΜΑ ΖΩΗΣ, ο Σωροπτημιστικός Σύλλογος και οι Οικολόγοι Πάτρας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν γλυκά και αναψυκτικά από εθελοντική προσφορά μελών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: