ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ!


Ο "υπερπατριώτης" Γεωργιάδης προτρέπει: Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση! (Video)
Στιγμιότυπο από το πάνελ του Mega.
Κάλεσε να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του από τις τράπεζες, ο Αδ. Γεωργιάδης, από την πρωινή ζώνη του Mega.

Προτροπή σε άδειασμα των τραπεζών από χρήματα, καλώντας ακόμα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταστροφολογεί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μαινόμενος για άλλη μια φορά, απειλώντας με κατάρρευση των τραπεζών.

Άμεσα αντέδρασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
στο πάνελ Γ. Βαρεμένος καλώντας τις τραπεζικές αρχές να παρέμβουν καταγγέλλοντας παράλληλα την πολιτική της κυβέρνησης «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, θέλουν συντρίμμια» αρκεί να μείνουν στην εξουσία. Αυτός είναι ο ακραίος εθνικισμός που πρεσβεύει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, και ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς, αν θυμηθούμε αντίστοιχη δήλωσή του από το «καφενείο» της Βουλής.

Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης προσπαθώντας να σπείρει τον πανικό στα όρια της νομιμότητας καθώς λίγα χρόνια πριν η προτροπή  διωκόταν ποινικά με βάση το νόμο προστασίας του εθνικού νομίσματός.

Παν. Σκουρέτης: Δεν έχω ξαναδεί πρωθυπουργό να υπονομεύει την οικονομία

"Δεν έχω ξαναδεί πρωθυπουργό να υπονομεύει την οικονομία μιας χώρας όπως ο κ. Σαμαράς με το να λέει ότι θα φύγουν οι καταθέσεις από τις τράπεζες. Πιο τυχοδιωκτική και ανεύθυνη πολιτική δεν έχω ξαναδεί" τονίζει σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.

Μιλώντας σήμερα στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη", ο Π. Σκουρλέτης σχολίασε μεταξύ άλλων και τη σημερινή συνάντηση του κ. Σαμαρά με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Συγκεκριμένα, είπε:

"Αν ο κ. Σαμαράς πηγαίνει να διαπραγματευθεί με τα επιχειρήματα του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος είναι ενάντια στη χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής και λέει ότι δεν χρειάζεται κούρεμα του χρέους, τότε το μόνο που πάει να κάνει είναι να αναζητά την επιείκεια της κας Μέρκελ. Έτσι διαπραγμάτευση δεν γίνεται".

Απαντώντας στις επιθέσεις της κυβέρνησης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ντρέπεται όταν λέει ότι ο πρωθυπουργός πηγαίνει ως ικέτης στην Α. Μέρκελ, ο Π. Σκουρλέτης δήλωσε ότι "αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αυτή την τραγική κατάσταση".

" Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε μία κατάσταση που δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει. Το έδαφος έχει χαθεί κάτω από τα πόδια του. Είναι πολιτικά απομονωμένος Γιατί να δώσουν κάτι σε μία κυβέρνηση που δεν θα υπάρχει σε λίγους μήνες;", πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 είπε ότι προτεραιότητά μας είναι λύση εντός της ευρωζώνης και εντός της Ευρώπης. Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω την κριτική τουλάχιστον εκ μέρους της κυβέρνησης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι τη μία μιλάνε για ρεαλισμό την άλλη στιγμή κάποιοι λένε για μονομερείς ενέργειες, για επάνοδο στη δραχμή, πως θα φύγουν καταθέσεις. Δεν έχω ξαναδεί πρωθυπουργό να υπονομεύει την οικονομία μιας χώρας όπως ο κ. Σαμαράς με το να λέει ότι θα φύγουν οι καταθέσεις από τις τράπεζες. Πιο τυχοδιωκτική και ανεύθυνη πολιτική δεν έχω ξαναδεί. Θέλει να τρομοκρατήσει τη χώρα με την ελπίδα ότι δεν θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και θα κριθεί".

Για το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως "είναι κάτι πολύ πιθανό", ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των συνεργασιών, υπογραμμίζοντας ότι "η βάση στην οποία καλούμε σε προσκλητήριο ενότητας και συνεργασίας είναι το πρόγραμμά μας" και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με κόμματα που στήριξαν τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε κατάρρευση.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Π. Σκουρλέτης τόνισε: "Σε άλλα συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε. Δεν θα βιάσουμε την πραγματικότητα. Νόθες συμμαχίες και καταστάσεις από μας δεν θα βρείτε".

Παπαδημούλης: Την καρέκλα μην χάσουν
 
Για κατ' επίφασιν "υπηρέτες" του δημοσίου συμφέροντος που ενδιαφέρονται μόνο για την "καρέκλα" τους, έκανε λόγο ο Δ. Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Α. Γεωργιάδη ότι "αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες"
"Η καρέκλα πάνω από την πατρίδα", ήταν το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

Γ. Μιχελογιαννάκης: Αντεθνική συμπεριφορά.

 Παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ζητεί με ανοιχτή επιστολή του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Είναι αδιανόητο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να απειλεί ότι αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματά του από τις Ελληνικές τράπεζες για να μην τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη δήλωση, αποτελεί αντιδημοκρατική και αντεθνική συμπεριφορά. Είναι πράξη τρομοκρατίας προς τους βουλευτές και ασκεί ψυχολογική βία στους πολίτες.

Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει και να προβεί στις δέουσες ενέργειες, ενάντια στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Άδωνι Γεωργιάδη», τονίζει στην επιστολή του ο βουλευτής».





Δεν υπάρχουν σχόλια: