ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Αγρινιώτης Γ. Παπαναστασίου μετά το «όλα ή τίποτα» του Θάνου Καρπή

Γιώργος Παπαναστασίου, δήμαρχος Αγρινίου, Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΔΔΕ.



Αρνήθηκε προεδρία ο Κώστας Πελετίδης - Λευκό ψήφισαν οι παρατάξεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αυτή του ΠΑΣΟΚ


Παπαναστασίου σε όλες τις οργανικές θέσεις εξελέγη, μετά την άρνηση Καρπή να αφήσει παράθυρο ανοικτό σε συνεργασία με τους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την μη διάθεσή του για συμμετοχή στις άλλες θέσεις, πλην του Προέδρου.

Έτσι με τις 8 ψήφους των αυτοδιοικητικών της ΝΔ:

Πρόεδρος του ΔΣ της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων Δυτ. Ελλάδας (ΚΕΔ ΔΕ) εξελέγη ο δήμαρχος Αγρινίου (παράταξη Νέα Εποχή) Γιώργος Παπαναστασίου. 

Αντιπρόεδρος από το ίδιο ψηφοδέλτιο εξελέγη ο δήμαρχος Πύργου Γαβριήλ Λιάτσης.
Γραμματέας εξελέγη ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος.

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος και Αμφιλοχίας Γιάννης Πρεβεζάνος.

Κατά την ψηφοφορία έθεσε υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου ο Κώστας Καρπής και μετά την αποτυχία του, δεν υπέβαλε υποψηφιότητα για τις θέσεις του Αντιπροέδρου, του Γραμματέα και των μελών της Ε.Ε. και ψήφισε λευκό. Ωστόσο δήλωσε πως θέση του είναι αυτή του ΠΑΣΟΚ περί κεντροαριστεράς.

Από την παράταξη του ΚΚΕ ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης ανέγνωσε κείμενο φαξ, με το οποίο δήλωνε συνολικά την πάγια θέση της παράταξής του για αποχή από αυτό το όργανο η οποία παράταξη, ως εκ τούτου έριξε τέσσερις ψήφους λευκές.

Η Ουρανία Μπίρμπα από την παράταξη της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας (ΣΥΡΙΖΑ) έριξε λευκό και παράλληλα δήλωσε ότι «αυτό το Συμβούλιο της ΚΕΔΔΕ θα μπορούσε να αλλάξει χέρια». Πρότεινε τον Κώστα Πελετίδη για πρόεδρο, ως εφαρμογή μίας άλλης προοδευτικής έκφρασης».

Μάλιστα ο Κ. Καρπής μεταξύ σοβαρού και αστείου συμφώνησε με την πρόταση Μπίρμπα.
Πάντως η εξέλιξη αυτή είχε εμμέσως προαναγγελθεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Σχετική και η πρωινή ανάρτηση του Istologiou G. Mosxou: «Μήπως δεν θέλει ο Θάνος Καρπής να υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔ Δυτ. Ελλάδας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: