ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αμάρτησε για το λαό ο Κουτσούμπας.- Έμπασε στον Περισσό τη ΣΥΡΙΖΑία Ρ. Δούρου!

Συνάντηση Δούρου-Κουτσούμπα, στα γραφεία του ΚΚΕ
Ποιος να το περίμενε. Καλά λένε ότι ο καιρός φέρνει τα λάχανα φέρνει και τα παραπούλια! Για κοιτάχτε τον Κουτσούμπα και τη Ρένα Δούροπυ που εισέβαλε στον Περισσό! Το αν προμηνύει κάτι θετικό, είναι το πρώτο. Το Δεύτερο είναι ότι σπάει ο πάγος μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ!

Αμάρτησε για το λαό ο Κουτσούμπας. Έμπασε χθες στον Περισσό τη ΣΥΡΙΖΑία Ρ. Δούρου! Και σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης:  "Με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημ. Κουτσούμπα συναντήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Ε. Αποστολάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Π. Αθανασιάδη, ενώ εκ μέρους του ΚΚΕ μετείχαν και το μέλος του Π.Γ, Ν. Σοφιανός και ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

Κατά τη συζήτηση με τα στελέχη του ΚΚΕ, η Ρ. Δούρου αναφέρθηκε στο κοινό ψήφισμα για το θέμα της αξιολόγησης των εργαζόμενων, ενώ έθεσε το ζήτημα της ανάγκης ενός νέου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας ενημέρωσε την Περιφερειάρχη σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το λαό συνολικότερα στην περιφέρεια Αττικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: