ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μια διαφορετική παρουσίαση, για ένα ξεχωριστό βιβλίο με το Χρ. Τσαντή και τον Μικρό Πρίγκιπα

Πολλοί μίλησαν για το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τα μηνύματα του βιβλίου, εκφράστηκαν, μπήκαν στη βάρκα της ελπίδας και σεργιάνισαν...   


 Μια ζεστή βραδιά αλληλεπίδρασης, συνάντησης παλιών και νέων φίλων με αγάπη και με έναν ανοιχτό κύκλο που όλο μεγαλώνει, ήταν το χαρακτηριστικό που κυριάρχησε στην πρωτότυπη και διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Τσαντή «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης».

Η φιλόξενη αίθουσα της εφημερίδας «Δρόμος» στην Πάτρα αποδείχθηκε μικρή, καθώς δεκάδες φίλοι του βιβλίου πήραν ενεργά μέρος στην εκδήλωση.
Ταξίδεψαν στη βάρκα που σχημάτισαν με τα σώματά τους, πολλοί από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Αλληλεπιδράσανε συζητώντας με τον Ανδρέα Βάλσαμο, ο οποίος παρουσίασε από καρδιάς τη νουβέλα.

Περιηγήθηκαν στον ονειρικό κόσμο του λυρισμού και της αναζήτησης με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση.

Το δρώμενο που επιμελήθηκε η Φιορέλα Μαστρόκαλου και παρουσίασαν οι Βασίλης Τάσσης, Πορφύριος και Ισιδώρα Τάσση έβαλε τους θεατές μέσα στο θεατρικό σκηνικό της συνάντησης του μικρού πρίγκιπα με τους ήρωες του Νίκου Καζαντζάκη.

Η ζεστή και όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με την «Αυτοσχέδια δράση» που συντόνισε η ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια Δανάη Χορομίδου μαζί με τον συγγραφέα και στην οποία πήραν μέρος όλοι σχεδόν οι φίλοι που βρέθηκαν στο στέκι της εφημερίδας «Δρόμος», το βράδυ της 20ης του Οκτώβρη.

Πολλοί μίλησαν για το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τα μηνύματα του βιβλίου, εκφράστηκαν, μπήκαν στη βάρκα της ελπίδας και σεργιάνισαν μιλώντας με τη ψυχή τους, από το κατάρτι και τα πανιά, έως τα τμήματα του σκαριού, τους επιβάτες, το πλήρωμα και τον ήλιο «που φωτίζει όλο τον κόσμο».

Η «φωτογραφία» της βραδιάς συμπυκνώνεται στον ανοιχτό κύκλο που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες στην «Αυτοσχέδια Δράση». «Κρατώντας την ουσία της συνάντησης» αποφάσισαν να τον διατηρήσουν έτσι, με την επιθυμία το ποτάμι να συνεχίσει τη ροή του διευρύνοντας συνεχώς τον κύκλο των φίλων.







Δεν υπάρχουν σχόλια: