ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο συναδελφικός χαιρετισμός της Μαρίας Κανελλοπούλου, που αποτέλεσε γρίφο για τους ωτακουστές

Δεύτερος από αριστερά ο και ηθοποιός Λάμπρος Λαμπρόπουλος. Στο μέσουν η Μαρία Κανελλοπούλου.


Βλέπυροι και περαστικοί από το σημείο της πλατείας Ταμπαχάνων, όπου και το τούβλινο εύρημα, έμειναν απορούντες

 «Καλημέρα συνάδελφε» ήταν ο χαιρετισμός με τον οποίο καλημέρισε πρώτον, η Μαρία Κανελλοπούλου τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο, που περίμενε μαζί με άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Διαμερίσματος, προ του τούβλινου ευρήματος στην πλατεία Ταμπαχάνων Άνω πόλης Πάτρας, απ’ όπου θα διέλθει η μικρή περιμετρική οδός Πάτρας.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο, μέλος του Συμβουλίου της Ανατολικής Δημοτικής Κοινότητας Πάτρας και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ανανεωτική Πρόταση Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» υπό τον Κώστα Σπαρτινό.

Όσοι περίεργοι περαστικοί, που στάθηκαν για λίγο πάνω από τις αρχαιολογικές ανασκαφές, δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται  ξαφνιάστηκαν. Πιθανών να υπέθεσαν ότι η συναδελφική σχέση Λάμπρου και Μαρίας έχει να κάνει με την βουλευτική της ιδιότητα.

Μα ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος δεν είναι, απ’ όσο γνωρίζουν όλοι, ούτε βουλευτής μήτε ιδιαίτερος επιστημονικός παράγων στο πλευρό της Μαρίας.

Άλλωστε ο επιστημονικός συνεργάτης της, σεμνά όπως πάντα, αλλά με πολιτική άποψη που πάντα την εκφράζει σταράτα, όταν χρειαστεί, στάθηκε απόμερα, μακριά από τα φλας, μη έχοντας να προσφέρει με την δημοσιοποίηση του προσώπου του.

Άρα, από πού βρέθηκαν συνάδελφοι οι Λάμπρος Λαμπρόπουλος και Μαρία Κανελλοπούλου; Να είχε παίξει στο τηλεοπτικό σήριαλ το «Καφέ της Χαράς» που εμφανίζεται η Μαρία; Ούτε και αυτό.

Μάλλον δεν θα πήγε ο νους τους σε αυτό που είναι γνωστό σε όλον τον ΣΥΡΙΖΑ της Πάτρας, πως δηλαδή ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος είναι μέλος της Πολιτιστικής Λέσχης του ΟΤΕ Πάτρας και συνάμα ηθοποιός.

Μάλιστα στο πρόσφατο καυτό κοινωνικό έργο «Η κάλπικη λίρα» που παίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην αίθουσα «Λιθογραφείο» της Πάτρας, αλλά και αλλού, υποδύθηκε τον αστυνόμο, με έναν ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο, που ξεσήκωσε τους θεατές, οι οποίοι ξέσπασαν σε ιδιαίτερο θερμό χειροκρότημα.

Προφανώς αυτό γνώριζε και η Μαρία Κανελλοπούλου και έτσι εξηγείται ο συναδελφικός χαιρετισμός. Πολύ περισσότερο που η απλή Μαρία του «Καφέ της Χαράς» δεν είναι η αλλοπαρμένη ντίβα, που κρατά την μύτη ψηλά. Είναι η και ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, που μεταβάλλεται σε συνδικαλίστρια, όταν πρόκειται να αναφερθεί στα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος των ηθοποιών στους μνημονιακούς καιρούς που ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: