ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Μεσαίωνας στην Wind, μεγάλο χορηγό του Run Greece της Πάτρας

Δεκάδες απολύσεις στην Wind, η διοίκηση δεν υπογράφει συλλογικές συμβάσεις
Αυτή την πλευρά της Wind δεν μας την έδειξαν στην Πάτρα, όταν επί ημέρες η εταιρεία πατρωνάριζε την εκδήλωση του Λαϊκού Δρόμου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου με την συνδιοργάνωση του Δήμου Πατρέων και άλλων φορέων. Τώρα ξέρουμε.

Επίκαιρη η πρόταση
του Ηλία Γρηγόρη

Να διοργανώσει η Πάτρα το επόμενο Run Greece χωρίς την Wind, πρότεινε δημόσια ο Γραμματέας του Δήμου Ηλ. Γρηγόρης στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Δεκάδες απολύσεις στην Wind η διοίκηση δεν υπογράφει συλλογικές συμβάσεις


Μόλις την κυριακή 12 Οκτωβρίου που διεξήχθη στο κέντρο της Πάτρας ο λαϊκός αγώνας  Run Greece, ο γραμματέας του Δήμου Πατρέων πρότεινε δημόσια. από το μικρόφωνο της πλατείας Γεωργίου στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη χωρίς την Wind  να διοργανώσει τον επόμενο αγώνα το 2015.

Έχοντας συνυπολογίσει την στάση της εταιρείας, που εξ αντικειμένου λειτουργεί με καρδοσκοπικα κριτήρια, 3.600 Πατρινοί έγιναν στολίδι στο ντεσού της Wind, που μέσω της ανακήρυξής στης σε ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ, έδειχνε το φτιασιδομένο πρόσωπό της, ενώ από την άλλη πλευρά επιδεικνύει την ανελέητη πολιτική, που ακολουθεί έναντι των εργαζομένων της. Και τις ειρωνεία της τύχης θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έτρεξαν την Κυριακή με την... ευγενική χορηγία του ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ Wind να βρίσκονταν και κάποιοι από τους εργαζόμενούς της!  

Σε δεκάδες απολύσεις εργαζομένων έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της Wind, παράλληλα με την άρνησή της να συζητήσει για υπογραφή συλλογικής σύμβασης.
Και όπως καταγγέλλει το Πανελλήνιο Σωματείο των εργαζομένων της Wind, "η διοίκηση προχωρά το σχέδιο της μείωσης του εργασιακού κόστους με απολύσεις και με την άρνησή της για υπογραφή σύμβασης". 

Ειδικότερα, αναφέρει ότι "τον Αύγουστο μία εργαζόμενη στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών απολύθηκε με τον τρόπο αυτό και το σωματείο προχώρησε σε γενική συνέλευση με μαζική συμμετοχή, η οποία αποφάσισε την αποχή από την εργασία την ίδια μέρα και στάση εργασίας την επόμενη".

Παράλληλα, στις 15 Οκτωβρίου η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την απόλυση ενός άλλου υπαλλήλου, που εργαζόταν στο τεχνικό τμήμα, αγνοώντας το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων που επιδόθηκε την ίδια μέρα στους ιθύνοντες.

Οι εργαζόμενοι αντέδρασαν στην προκλητική αυτή ενέργεια της διοίκησης πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας, με τη συμμετοχή δεκάδων συναδέλφων, όπου διατυπώθηκε η απαίτηση όλων να σταματήσουν οι απολύσεις και η εξευτελιστική μεταχείριση.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην οποία αποφασίστηκε να γίνει νέα παρέμβαση στη διοίκηση του τεχνικού τμήματος και να συζητηθούν τα επόμενα βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: