ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Xωρίς την Wind κάλεσε o Ηλ. Γρηγόρης τον Κ. Πελετίδη να διοργανώσει τον επόμενο αγώνα το 2015

Ο Γρηγόρης ψήνει τον Πελετίδη;  Μπα, λάθος κάνω!



«…Και του χρόνου με μοναδικό χορηγό τον Δήμο Πατρέων... και όχι την Wind... Mπορούμε....» έγραψε στην προσωπική του σελίδα fb

 
Γιος του Ανέμου με αθλητικό παρών ο Ηλίας!
«Και βεβαια..ο Πελετιδης με το κοστουμι...και γω , με την φορμα... Και του χρονου ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ....και οχι την wind...MΠΟΡΟΥΜΕ....».

Τα παραπάνω έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Γρηγόρης, που συμμετείχε στο σημερινό Run Greece.

Και όχι μόνον. Δημόσια από το βήμα που του παρείχαν οι διοργανωτές, ο Ηλίας Γρηγόρης δεν δίστασε να θέσει το ζήτημα της διεξαγωγής λαϊκού αγώνα δρόμου από τον Δήμο Πατρέων, όπως γίνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας. Χωρίς την Wind, χωρίς σπόνσορες, χωρίς δεσμεύσεις!

Αυτό έδωσε αφορμή στον επικεφαλής του Φαέθων-Αντύπας Κίμωνα Αποστολόπουλο να θέσει δημόσια την πρόταση για διεξαγωγή αγώνα  5 χιλιομ. του χρόνου, αντιφασιστικού χαρακτήρα και αφιερωμένο στα θύματα του φασισμού και ιδιαίτερα σε όσους εκτελέστηκαν από τους ναζί στο κτήμα του Γιάννη Μουρτζούχου, τα ονόματα των οποίων αποκαλύφθηκαν μετά την έκδοση του βιβλίου «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση» των εκδόσεων Γιάννη Πικραμένου, που στα σκαριά βρίσκεται η Τρίτη έκδοσή του, απείρως πιο βελτιωμένη. Αλλά αυτά για αργοτερα.
Προς το παρόν  δείτε τον διάλογο που καταγράφεται στο fb:    

Kimon Apostolopoulos Ηλια πρεπει ολοι να βοηθησουμε ωστε τουλαχιστον ο λαικος αθλητισμος να μη αλλωθει και αυτος απο τις πολυεθνικες εταιρειες.
 
Ας αποδειξουμε οτι μπορουμε να λειτουργησουμε ομαδικα.

Προτεινω στις 26 Απριλιου ημερα εισβολης των Γερμανων στην Πάτρα να κανουμε ενα αγωνα 5 χιλ με βασει το βιβλιο του Γιωργου Μοσχου "Η ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ".

Αλλωστε κατι αναλογο γινεται και στην Ρωμη την τελευταια Κυριακη του Μαρτη μαζι με την Μαραθωνια διαδρομη. Contro il facismo.

Αγωνας 5 χιλ με 200.000 δρομεις......'' ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.....συμφωνω απολυτα.... ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015!!!!

Ilias Grigoris συμφωνω, απολυτα Κιμωνα...ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..για να το προετοιμασουμε εγκαιρα....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: