ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μία ανακοίνωση του δημάρχου Πελετίδη, που μοιάζει με δήλωση νομιμοφροσύνης. Ή κάνω λάθος;



Ο καημένος ο δήμαρχός μας, ο καλός, πως τα κατάφερε πάλι και αυτά που «εντέλλεστε να αποστείλετε στα ΜΜΕ»  μοιάζουν ολίγο σαν…. (δεν μου επιτρέπεται, γιατί μου θυμίζουν δηλώσεις του τύπου «δηλωποιώ ότι εν γνώσει των συνεπειών του νόμου ότι αποκηρύσσω» κλπ. με το δελτίο που απεστάλη στα τοπικά ΜΜΕ.

Μιλά για «απεργία» που «κερδήθηκε και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια της εργοδοσίας» κλπ.

Ποια κερδήθηκε βρε Δήμαρχε, αφού ο μεγαλύτερος εχθρός των απεργών ήταν ο καιρός. Και αρκετοί έμειναν στα του οίκου τους, ιδιαίτερα τα νιάτα της τρίτης ηλικίας!


Εν τούτοις η συγκέντρωση και πορεία του ΕΚ Πάτρας ήταν υπερδιπλάσια αυτής του ΠΑΜΕ.

Ωστόσο παραμένει το μόρσιμον ύμαρ, των όσων ανήκουν στα του κ. Πελετίδη, κατά το γραφείον Τύπου:   

«Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη –Θεοδωρακοπούλου, συμμετείχαν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου, απ’ όπου ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή είναι εδώ, μαζί με την εργατική τάξη.
Και αυτή η απεργία κερδήθηκε και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια της εργοδοσίας.

Η αγωνιστική συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων του ΠΑΜΕ, δείχνει ότι οι εργαζόμενοι θα δώσουν την μάχη για τα δικά τους ταξικά συμφέροντα ενάντια στα μέτρα που σχεδιάζουν κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πάλη τους δεν θα εξαντληθεί στο να επιλέξουν ποια κυβέρνηση και ποιο κόμμα με ποια συνταγή θα συνεχίσουν τον ίδιο καπιταλιστικό δρόμο «ανάπτυξης».

Κανένας εργαζόμενος χωρίς συλλογική σύμβαση, εργασιακή και κοινωνικά δικαιώματα».

Αυτό μάλιστα. Αυτή ήταν η δήλωση ενός δημάρχου ή συνδικαλιστή(;) για το εργατικό γίγνεσθε!

Άραγε να του είπε κανείς, του γιατρού Κώστα Πελετίδη, κάτι περί ενότητας της εργατικής τάξης;

Απίθανο μου φαίνεται, γιατί εκεί στο κόμμα των φορούντων τα φαιά της Ορθοδοξίας, no kapito, περί ενότητας. Μήτε και περί διασπαστών του εργατικού αγώνα! Και ας είναι πρωτεργάτες!

_______________
Υ/Γ: Από χθες κάτι ντριβέλιζε στο μυαλό μου μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Πατρέων ότι θα κάνει δηλώσεις σήμερα από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλ. Γεωργίου. Καλά να μην πω κάτι για τις δηλώσεις που έκανε από τον Παμμικρασιατικό για το Βρεφοκομείο. Ξεχάστε το. Έτσι το είπα. Μιας και κάτι λέξεις (δεν μου επιτρέπει το ήθος μου) εξακοντίστηκαν με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, που έγιναν εκτός τόπου και χρόνου! Ε, κύριε Δήμαρχε; Εσείς ξέρετε! Τέλος πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: