ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ουφ... Τι μέρα κι αυτή για το ΚΚΕ, στην Πάτρα, που από το πρωί κατατρύχετο από τον εφιάλτη της ΣΥΡΙΖίτιδας!

Σύντροφέ μου δεν με πιστεύεις; Από το πρωί με κυνηγάει το μικρόβιο της Συριζίτιδας. Και να σκεφτείς ότι δεν πήγα στην πορεία των κακών φοιτητών, που είναι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δε με πιστεύεις ρώτησε και τον αντιδήμαρχό μου τον Χρήστο τον Κορδά! Όρκο στην καρδιά μου παίρνω!



Ευτυχώς εν πλήρη ησυχία, δίκην νεκροταφείου, κατορθώθηκε να διεξαχθεί η πορεία του κόμματος με την πρωτοτυπία διαχωρισμού του δήμαρχου Πατρέων από τους κακούς φοιτητές!


Με ησυχία διεξήχθη η πορεία του ΚΚΕ, με το το ΠΑΜΕ στο πλαίσιο του εορτασμού της εξέγερσης των φοιτητών. Το ΚΚΕ έκανε ξεχωριστή συγκέντρωση  στην πλ. Γεωργίου και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της πόλης.

Ξεκινώντας η πορεία  του ΚΚΕ από την Κορίνθου, στα πρώτα της βήματα βρέθηκε στην αποκλεισμένη οδό Ερμού, με απαγορευτική κορδέλα, λόγω της λήψης μέτρων από την ΕΛΑΣ, και καθώς την ίδια στιγμή ετοιμαζόταν, μπροστά από το Παράρτημα, να ξεκινήσει η πορεία των φοιτητικών συλλόγων, ενώ στην διασταύρωση της Κορίνθου με την Κολοκοτρώνη ο κόσμος είχε κατακλύσει την περιοχή, αναγκάστηκε η πορεία να περιμένει με το κεντρικό πανό υψωμένο και τους πορευόμενους να αναμένουν μέχρι να ανοίξει ο δρόμος της Ερμού. Τελικά μετά από περίπου μισή ώρα η πορεία συνέχισε τον δρόμο της μέσω Ερμού και ολοκληρώθηκε ήσυχα, όπως ήσυχα ανέμενε και ήσυχα εκκίνησε, δίκην νεκροταφείου.   

Στην κορυφή της πορείας του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ ήταν ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης. Πρέπει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά που Δήμαρχος Πατρέων δεν συμμετείχε στην συγκέντρωση των φορέων, των φοιτητών και των μαθητών.

Το πρωί στις 10 ο Κ. Πελετίδης κατέθεσε στεφάνι στο Παράρτημα και μετά στο κτίριο της πρώην Ασφάλειας Πάτρας. Αργότερα μπλοκ του ΚΚΕ πέρασε μπροστά από το αμαρτωλό κτίριο, άντρο γνωστών βασανιστών όπου ο βουλευτής Ν. Καραθανασόπουλος, νεολαίος και εκπρόσωπος της ΠΕΑΕΑ κατέθεσαν στεφάνια και αμέσως συνεχίστηκε η πορεία απομακρυνόμενη, καθώς σε λίγο θα κατέφθαναν οι προερχόμενοι από ΣΥΡΙΖΑ. 

Και υπό τον φόβο της κολλητικής ασθένειας Συριζίτιδας έπραξαν το παν για να μην… μολυνθούν. Το αυτό φυσικά επαναλήφθηκε και το απόγευμα στην προαναφερόμενη πορεία! 

Έτσι η ημέρα του ΚΚΕ στην Πάτρα πέρασε υπό το άγχος της λοιμώδους ασθένειας που προκαλούν οι Συριζαίοι όταν συγχρωτίζονται με μερίδα ορθοδόξων του κομμουνιστικού δόγματος εν Ελλάδι.  

Γι αυτό και κάποιοι φορούντες τα φαιά της σταλινικής σοφίας ανέκραξαν: Ουφ, τι μέρα κι αυτή για το κόμμα μας, στην Πάτρα, που από το πρωί κατατρύχεται από τον εφιάλτη της ΣΥΡΙΖίτιδας!






Δεν υπάρχουν σχόλια: