ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ξεφάντωσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στο ανατολικό διαμέρισμα Πάτρας – Μετακόμισαν όλο το κόμμα στα Σύνορα

Το γυναικείο φύλο, όπως πάντα, θριάμβευσε. Πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη μιλούν για την αυτοδιάθεση και αυτοπροσιορισμό του φεμινιστικού κινήματος!





Γιόρτασαν προκαταβολικά την νίκη που προβλέπεται να σημειωθεί την Κυριακή το βράδυ, με μεζέδες σπιτικούς και παραδοσιακούς χορούς



Εδώ, ο καπετάν Τάσος Γιακουμής και η σύζυγος

με τα... συμμοριτόπουλά τους!
Με το σύνολο σχεδόν, των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Αχαΐα να συμμετέχουν, η Οργάνωση Μελών του Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας, φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος, ξεφάντωσαν μέχρι τα μεσάνυχτα χτες Πέμπτη 22-1-2015.


Με την ικανοποίηση στην ψυχή τους μετά την επιτυχημένη και ανεπανάληπτη συγκέντρωση στο γυμναστήριο του «Τόφαλου» την Τετάρτη 21-1-2015, με ομιλητή των Αλ. Τσίπρα, πήραν τα πανιά τους αέρα και κατάφεραν να «μετακομίσουν» όλο το κόμμα στη συνοικία Σύνορα, όπου το περιφερειακό εκλογικό κέντρο, για να παρελάσει από τα τραπέζια των σπιτικών μεζέδων!

Ανάμεσα στους υποψηφίους βουλευτές το Istologio F. Mosxou διέκρινε περιφερειακούς  και δημοτικού συμβούλους, τον επικεφαλής της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Κώστα Σπαρτινό κι άλλους πολλούς.


Το γλέντι που είχε προαναγγείλει με ενημέρωσή της, άρχισε κανονικά στην ώρα του, στις 7 το απόγευμα με μεζές σπιτικούς, κρασί ποιοτικό σπιτίσο και με τσιπουράκι για σεκόντο όσων το λατρεύουν.


Φως στο βάθος για να ζωντανέψει η ελπίδα!
Κι έτσι χαλαρά, χαλαρά έφτασαν χωρίς να το καταλάβει κανείς να μπαίνουν σε ρυθμούς ξεφαντώματος, με μπάλους, καλαματιανούς, τσιφτετέλικους και άλλους χορούς.


Στο κέφι που επικράτησε, συνέβαλε τα μέγιστα η από ραδιοφώνου ακρόαση της ομιλίας Τσίπρα στην Ομόνοια. Κι ενώ η αναζήτηση εικόνας ήταν εμφανής, ιδιαίτερα όταν ήρθαν τα πρώτα τηλεφωνήματα από την Αθήνα, για την ογκώδη συγκέντρωση, τότε τη λύση έδωσε η τηλεόραση από το διπλανό κομμωτήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, στο οποίο σε κάποια στιγμή σημειώθηκε το αδιαχώρητο, μετά την είσοδο ΣΥΡΙΖΑίων για παρακολούθηση της ομιλίας. Όσοι βρίσκονταν απέξω και δεν ήσαν λίγοι, συνδύαζαν την φωνή από το ραδιόφωνο του εκλογικού κέντρου με την εικόνα του κομμωτηρίου και φυσικά με την… επιδρομή στους μεζέδες! 


Στα πολιτικά σχόλια, που γίνονταν μεταξύ των παρευρισκομένων, κυρίαρχο ρόλο έπαιξε κατ’ αρχήν το γεγονός πως ο Αντ. Σαμαράς, τελικά, δεν τόλμησε να κάνει την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, που είχε προαναγγείλει. Όταν δε έγινε γνωστό ότι δεν θα παρουσιαζόταν και στο Mega, τότε τα δηλητηριώδη σχόλια έδωσαν και πήραν. 


Η μικρή Ειρήνη με πολεμικές

διαθέσεις εναντίον Χρ. Λιαρομμάτη!

Στο γλέντι συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Γρηγόρης, που προσήλθε πρώτος, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Γκόβας, Τάσος Γιακουμής,  Σταύρος Γούτσος, Βαγγέλης Κατσακούλης, Δημήτρα Σιαηλή-Μπακούρη και Μαρία Κανελλοπούλου.


Απουσίασαν οι υποψήφιοι Απόστολος Ανδρουτσόπουλος, Εμμανουήλ Βέμης που είναι εκτός Πατρών και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου που ήταν δεσμευμένος. 


Από σήμερα μέχρι και αύριο η προεκλογική εκστρατεία εντείνεται και χαλάρωση θα υπάρξει μετά το βράδυ της Κυριακής, που όπως δείχνουν οι επαφές με τους πολίτες και που επιβεβαιώνουν οι δημοσκοπήσεις οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει το τιμόνι διακυβέρνησης της χώρας, από την επόμενη ημέρα.

Δεξιά η υποψήφια βουλευτής Αθανασία (Σία) Αναγνωστοπούλου σε διαβούλευση.

Ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Γιακουμής σε... προεκλογικό ψηστήρι!

Στους πέντε εικονιζόμενους, οι τρεις έχουν σχέση με τον ιατρικό χώρο. Οι δύο είναι από αυτόν της Παιδείας. Ήτοι:  Από αριστερά υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Γρηγόρης, οδοντίατρος, γραμμ. του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων, Νίκη Λέφα συνταξιούχος δημοδιδασκάλισσα, Σταύρος Γούτσος πανεπιστημιακός, υποψήφιος βουλευτής, Αριστέα Χαϊδοπούλου νοσοκομειακός, Βαγγ. Κατσακούλος νοσοκομειακός και περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας εκλεγείς με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος βουλευτής. 

Δεξιά ο υποψήφιος βουλευτής Βαγγ. Κατσακούλης, που ο φακός του Istologiou G. Mosxou τον συνέλαβε ενώ ετοιμάζονταν για επιδρομή στους μεζέδες. Φυσικά αυτή δεν ακυρώθηκε, αφού έτσι ή αλλιώς θα έβγαινε στη δημοσιότητα. Ε, να μην χάσει και το μεζέ για μια παλιοφωτογραφία! Σωστόν;

Οι τέσσερις σκληροί του... Μαϊάμι, δαμαζόμενοι από την υποψήφια βουλευτή Δήμητρα Σιαηλή, για να αποτελέσουν πυρήνα κρούσης κατά του Σαμαρά, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 26-1-2015, όταν θα τον ψάχνει όλη η Ελλάδα! 

Όλο το καλλιτεχνικό απαράτ, επί σκηνής με Μαρία Κανελλοπούλου διευθύνουσα! Αναμνηστικό στιγμιότυπο τα πέτρινα χρόνια της Αντιπολίτευσης, όταν όπως είπε ο Μανώλης της Αντίστασης: Ακούτε τον ήχο; Μας χτυπά την πόρτα η Ιστορία...

Η Σία Αναγνωστοπούλου, υποψήφια βουλευτής, σε... διαβούλευση με συντρόφους και συντρόφισσες. Και εν τω οίνω η αλήθεια!

Ε, εδώ πια, τι χρειάν έχουν τα σχόλια; Ομιλούν οι ανά χείρας μεζέδες!
Και ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Γκόβας σε εύθυμη συζήτηση με την συνομιλήτριά του!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIOU G. MOSXOU



























Δεν υπάρχουν σχόλια: