ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πολιτισμένα γιόρτασαν την νίκη τους οι ΣΥΡΙΖΑίοι στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες έξω από το Κέντρο

Το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών μέσων, μη εξαιρουμένων και των εγγράφων και διαδικτυακών, ήταν μεγάλο από νωρίς το απόγευμα. Έτσι οι κάμερες ήταν στημένες έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, που όπως φάνηκε αποδείχτηκε πρωταθλητής ποσοστών στον κάποτε πράσινο νομό Αχαΐας! Άλλωστε δορυφορικά πιάτα είχαν στηθεί  έξω από εκλογικά κέντρα επί οχημάτων. Οι πληροφορίες που έφεραν από νωρίς το πρωί τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται πέριξ του 40%, με την Αχαΐα να πρωτεύει, κινητοποίησαν τα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό της οριμότητας που επικράτησε στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως παρόλο που έκλεισε η Ερμού ασφυκτικά από Αγ. Ανδρέου έως Ρ. Φεραίου, κανείς δεν διανοήθηκε να προβεί σε γύρους θριάμβου στην πόλη, που παραπέμπουν σε αλλοτινές καταδικαστέες πρακτικές! Η φωτογραφία του Istologiou είναι ενδεικτική.

 ΔΕΙΤΕ το βίντεο του Istologiou G. Mosxou.



Το γεγονός ότι στην Πάτρα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσει το υψηλό ποσοστό του 43,06%  δεν ώθησε τους ΣΥΡΙΖΑίους σε ακρότητες γιατί κανείς δεν διανοήθηκε να προβεί σε γύρους θριάμβου στην πόλη, που παραπέμπουν σε αλλοτινές καταδικαστέες πρακτικές!

Άλλωστε από ημερών στις συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του κόμματος γινότανε φανερό πως θα είναι αντίθετες με το πνεύμα περί κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, που διακατέχει τον ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί πόλη που θα ακολουθούσε πρακτικές που παραπέμπουν σε διχασμό των τοπικών κοινωνιών, που σήσαμε πιο παλιά με τα μπλε και τα πράσινα καφενεία!


Μετά δεν μπορούσε και δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μεν Αλέξη Τσίπρα  ως μια απάντηση στα πέντε χρόνια πρωτοφανούς κρίσης που μαστίζουν την χώρα και χωρίς απαραίτητα και αυτή ως αποτέλεσμα της ΕΛΠΙΔΑΣ που επαγγέλεται το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.


Γιαυτό ούτε μηχανάκια στους δρόμους είδαμε, μήτε αυτοκίνητα να κορνάρουν, αλά και ούτε κόσμο στη πλατεία Γεωργίου, να πανηγυρίζει, Αντίθετα αρκετές εκατοντάδες πήγαιναν και έρχόνταν από το εκλογικό κέντρο της Ερμού. Και τα μάτια όλων ήσαν στραμένα στα βίντεο γουώλ, που βρίσκονταν ένα μέσα στο κέντρο και άλλο ένα έξω από αυτό αναρτημένο ψηλά στην απένατι πλευρά.  Πραγματικα πρέπει να κοψοσβερκιάστηκαν όσοι αναδείχτηκαν σε ήρωες της τηλεοπτικής θέασης!

Η Ελλάδα, από χθες βράδυ ταρακούνησε και τραντάζει  τους εφυσηχασμένους της Ευρώπης, αφυπνίζονται συνειδήσεις και η ριζοσπατική αριστερά αναδεικνύεται σε παράγοντα και εμβρυουλκό μιας νέας προοδευτικής πορείας μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Από σήμερα ο πρωθυπουργός της αριστεράς είναι παρών και από αύριο η κυβέρνησή του πραγματικότητα.    

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIOU G. MOSXOU 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: