ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Δ. Παπαδημούλης: Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ


Δ. Παπαδημούλης: Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης.

Αλ. Φλαμπουράρης: Περιμέναμε πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από τον Μ. Γλέζο


«Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ. Τούτη την ώρα χρειάζεται να είναι δίπλα και όχι απέναντι στην νέα κυβέρνηση και τον Τσίπρα» σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter , ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης.


Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Γλέζος σε άρθρο του  που αναρτήθηκε στο μπλογκ «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «η  εξέλιξη της διαπραγμάτευσης δεν συμβαδίζει με την εντολή της 25ης Ιανουαρίου» και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί και προσθέτει ότι  δεν μπορούν να υπάρξουν άλλες υποχωρήσεις.

Αλ. Φλαμπουράρης: Περιμέναμε νηφάλια αποτίμηση

 Αλ. Φλαμπουράρης: Περιμέναμε πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από τον Μ. Γλέζο

Κληθείς να σχολιάσει του άρθρο του Μανώλη Γλέζου ο υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε τα εξής:

«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση.

Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: