ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Από το Α΄ Νεκροταφείο Πατρών ετελέσθη σήμερα η κηδεία του αείμνηστου Γιάννη Βουλδή

 
Σε κλίμα θλίψης τελέστηκε το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄Νεκροταφείο η κηδεία του δημοσιογράφου Γιάννη Βουλδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών και ήταν πατέρας του επίσης δημοσιογράφου, Απόστολου Βουλδή και της δικηγόρου Χρύσας Βουλδή.

Κοντά στα δύο του παιδιά βρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και δημοσιογράφοι, βουλευτες του νομού Αχαίας, Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμαρχο που έστειλε στεφάνι εκπροσωπησε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων.



Κι ο Δήμος Πατρέων

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων για τον θάνατου του Γ. Βουλδή αναφέρει τα παρακάτω:

«Στην κηδεία του βετεράνου της δημοσιογραφίας Γιάννη Βουλδή, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, παρέστη η Δημοτική Αρχή. Τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη (που απουσιάζει έκτακτα εκτός Πάτρας σήμερα), εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος, Παρέστησαν επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος.

Η Δημοτική Αρχή, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του  εκλιπόντα, αλλά και στην μεγάλη, δημοσιογραφική οικογένειά του, αφού ο Γιάννης Βουλδής, είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ και ήταν πατέρας του επίσης δημοσιογράφου και πρώην προέδρου της Ένωσης Απόστολου Βουλδή και της δικηγόρου Χρύσας Βουλδή.

Ο εκλιπών ήταν αγωνιστής δημοσιογράφος, συνεργάτης και αρθρογράφος  επί σειρά ετών σε εφημερίδες της Πάτρας αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ επί σειρά ετών  εργάστηκε σε ημερήσια εφημερίδα της Πάτρας ως συντάκτης, αρχισυντάκτης, αρθρογράφος, χρονογράφος και διευθυντής σύνταξης. Ο Γιάννης Βουλδής είχε αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα, ενώ κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής είχε αναπτύξει πλούσια αντιστασιακή δράση μέσα από τις τάξεις της ΕΠΟΝ και μετέπειτα υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Δημοσιογράφων Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941 – 1944.

Το βέβαιο είναι ότι το κενό που αφήνει ο θάνατος του Γιάννη Βουλδή είναι μεγάλο, γιατί με την προσωπικότητά του, συνέχιζε να δίνει μαθήματα μέχρι το τέλος. Μαθήματα ήθους και αγωνιστικότητας, αλλά και σωστής, αντικειμενικής δημοσιογραφίας».
 




 Οι φωτογραφίες είναι από το πατραϊκό πόρταλ thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: