ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΕΛ: Με τέτοια μέτρα η κοινωνία θα πάρει ανάσα


Ανεξάρτητοι Έλληνες: Με αυτές τις μεταρρυθμίσεις, η κοινωνία θα πάρει ανάσα
Πάνος Καμμένος.

Τη στήριξη των ΑΝ.ΕΛΛ. στις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση και τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο πρόσφατο Eurogroup εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στα "Παραπολιτικά FM". Η Μ. Χρυσοβελώνη συμφώνησε με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι «έχουμε κερδίσει μια μάχη, δεν έχουμε κερδίσει σαφώς τον πόλεμο» και συμπλήρωσε ότι «σαφέστατα υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν, με αυτές τις μεταρρυθμίσεις που έχουν κατατεθεί θα μπορέσει η ελληνική κοινωνία να πάρει μια ανάσα».

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. επισήμανε πως είναι θετικό, ότι δεν συνεχίζεται η πολιτική που περιλαμβανόταν στο περίφημο e-mail Χαρδούβελη, τόνισε όμως ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. διατηρούν τις θέσεις τους για τη διαγραφή του χρέους, που θα πρέπει να «περιληφθούν στη δεύτερη φάση του προγράμματος», δηλαδή από Ιούνιο και μετά.

Η Μ. Χρυσοβελώνη έκανε λόγο για στάση αναμονής από το κόμμα της αναγνωρίζοντας ότι «από τη στιγμή που μπαίνεις σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης κι από τις δύο πλευρές γίνονται κάποιες υποχωρήσεις», αλλά υπογραμμίζοντας πως «οι οποίες υποχωρήσεις στην παρούσα φάση έχουν προσωρινό χαρακτήρα». Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. επισήμανε ότι «στην παρούσα φάση δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στηρίξουμε τις κινήσεις της κυβέρνησης» συμπληρώνοντας ότι αυτό γίνεται «χωρίς να απομακρυνόμαστε από τις θέσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: