ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Κ. Πελετίδης για τον τελικό Μπάσκετ κ.ά.



Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, δήλωσε για το αίτημα της Δήμου προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ στην Πάτρα:

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ γίνεται σε μια κρίσιμη περίοδο που η οπαδική βία έχει γονατίσει τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Η πόλη μας πέρα από τις άλλες προϋποθέσεις που πληροί, μπορεί να εγγυηθεί όχι μόνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και την ανάδειξη του φίλαθλου πνεύματος και των ηθικών αξιών του Αθλητισμού, από τα οποία αναγνωρισμένα εμφορούνται οι συμπολίτες φίλαθλοι.


Θα ασκήσουμε όλη την επιρροή μας για να φέρουμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας».

Συνεχίζονται οι εργασίες του ανοικτού πάρκου Πάτρας

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στο νότιο τμήμα της παραλιακής ζώνης της Πάτρας, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15 του περασμένου μήνα από το Δήμο Πατρέων, με στόχο τη διαμόρφωση ενός μεγάλου, ανοιχτού για όλους πάρκο.

Το πάρκο εν μέρει θα είναι έτοιμο μέχρι την Άνοιξη έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από τους Πατρινούς, για παιχνίδι, περπάτημα, ποδηλατάδα ή απλώς για ξεκούραση και προς αυτή την κατεύθυνση προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της έκτασης.

Συνεργεία του Δήμου, σε συνεργασία με τον Ο.Λ.ΠΑ., μετά τον καθαρισμό της έκτασης από τα κάθε είδους σκουπίδια και μπάζα, προχωρούν πλέον στην αποκατάσταση και τη διαμόρφωσή της σε πάρκο.

Ολοκληρώνεται ο ποδηλατόδρομος από τον Δήμο, ενώ ο Ο.Λ.ΠΑ. ολοκληρώνει τον ηλεκτροφωτισμό του, την τοποθέτηση παγκακιών κ.λπ.

Καλούνται στα όπλα για τη μαμά πατρίδα

Από τον Δήμο Πατρέων, ανακοινώνεται ότι οι γεννηθέντες το 1999 και είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεΐκων, Μεσσάτιδος, Παραλίας και Ρίου, παρακαλούνται να προσέλθουν  με την ταυτότητά τους στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Πατρέων (Γραφείο Μ. Αρρένων) Παντανάσσης  17, από τις 2 έως τις 16 Μαρτίου και τις ώρες 8 π.μ. με 1 μ.μ., προκειμένου να δηλώσουν τα προβλεπόμενα από το Νόμο απαιτούμενα στοιχεία, για την κατάρτιση καταστάσεων Στρατολογικών πινάκων βάσει των οποίων ενεργείται η στράτευση.

Εναλλακτικά, μπορούν να επικοινωνήσουν στα   τηλέφωνα 2613610331 και  2610271168 τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: