ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στη Βουλή η παράταση της δανειακής σύμβασης



Η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή για συζήτηση την παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, πληροφορείται το Istologio G. Mosxou, από πηγές της κυβέρνησης.

Εκεί θα καταδειχθεί ότι καμία δέσμευση δεν υπάρχει και απλά –όπως διευκρινίζεται- δίνεται ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μια συμφωνία που ακύρωσε το email Χαρδούβελη θέτοντας μια εθνική μεταρρυθμιστική ατζέντα.

Από Δευτέρα και πέρα, που θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα των συζητήσεων στο τμήμα των τεχνοκρατών από πλευράς Ελλάδας και Ευρωπαίων, θα μπορεί πια να κατατεθεί στη Βουλή για συζήτηση η παράταση της δανειακής σύμβασης, όπως την εννοεί η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: