ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Φωνή βοώντος εκ του τάφου των φυλακών Αγ. Στεφάνου

Πίσω από τον τοίχο αυτής της φυλακής εκτυλίσσονται ανθρώπινα δράματα, εκείνων που σήμερα ζουν με πολλές πατρίδες μα δεν αξιώθηκαν να έχουν μία δική τους. Των οικονομικών και κοινωνικών προσφύγων!




Περίσσευσαν ή λιγόστεψαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα



Εδώ και 3 μήνες έχει γίνει γνωστό πως υπάρχουν 60 ψυχές στη φυλακή της Πάτρας και κοντά στους 520 σε όλες τις άλλες που ενώ έχουν αποφυλακιστεί παραμένουν ως “φιλοξενούμενοι” στην φυλακή...

Και το ερώτημα: Θα μπορούσε να μείνει κάποιος μια ολάκερη μέρα σε μια φυλακή χωρίς να έχει κάνει κάτι; Τέλος Πάντων...! 

Πήγαν οι συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ, πήγε η Μαρία Κανελλοπούλου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και είδαν. 

Ακούστηκε ότι θα προβλεφθεί στο νέο νομοσχέδιο άρθρο γι αυτούς τους δύστυχους,  το οποίο νομοσχέδιο θα κατατεθεί μετά το Πάσχα, αλλά οι άνθρωποι θα καθίσουν άλλους 3 μήνες στη φυλακή (με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) έτσι χωρίς να υπάρχει καμιά καταδίκη. Τέλος Πάντων...! 

Και πάλι το ερώτημα: Χωρίς να υπάρχει λόγος, θα καθόταν κάποιος παραπάνω από 5 μέρες στο σπίτι του χωρίς να βγει καθόλου; Τέλος Πάντων...! 

Αλήθεια αν ο Ρωμανός δεν ήταν της γνωστής οικογενείας και ήταν από το Μπαγκλαντές ή από το Μάλι ή το Σουδάν θα είχε γίνει τόση φασαρία; Πόσο δύσκολο θα ήταν με μια Υπουργική απόφαση έστω να πήγαιναν σε μια Αγροτική φυλακής. Καθόλου δύσκολο, τόσο γρήγορα όσο υπογράφει κάποιος ένα χαρτί! 

Σε μια στροφή του λόγου της η Μαρία Κανελλοπούλου είχε πει: “...Που βρέθηκαν ξαφνικά τόσοι πολλοί Συριζαίοι...;”

Κι εγώ θα ρωτήσω: Και λιγόστεψαν οι αριστεροί; Αυτοί που νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα;
____________
Υ/Γ: Πόσο αλήθεια χωρά στη ζωή σου το “Τέλος πάντων”;

Δεν υπάρχουν σχόλια: