ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Δεν έχει σημασία που ο κωδικός δεν περιείχε χρήματα για κατασκευή του δρόμου, ο Κατσιφάρας ζητά πανστρατιά!


Και τότε πανστρατιά από Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσούκαλη. Στο ζευγολατιό για επανά, ξανά επανά ξεκίνημα του έργου της Ολυμπίας Οδού, που για το τμήμα Πάτρα - Τσακώνα ξέχασαν να βάλουν χρήματα στον κωδικό!



Για να κατασκευαστεί το σύνολο της Ολυμπίας Οδού τώρα λέει ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, θυμίζοντας Πελετίδη!



Δεν έχει σημασία που ο κωδικός δεν περιείχε χρήματα για την κατασκευή του δρόμου, όπως ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, ο Υπουργός Γ. Σταθάκης, όταν είχαν συνάντηση πριν λίγο καιρό, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: "Αποστόλη σε κορόιδεψαν οι προηγούμενοι". Ο Απ. Κατσιφάρας, αντιγράφοντας Πελετίδη στα ωραιότερά του, που ζητά να κατασκευαστεί το Κολυμβητήριο Αγυιάς μέχρι τις 15 Ιουνίου, για να κάνουν μπάνιο οι κατασκηνωτές ημέρας που θα φιλοξενούνται στο παραθαλάσσιο κάμπιγκ του ΕΟΤ, ζητά  πανστρατιά και κάνει κάλεσμα σε όλους τους βουλευτές, τους Δημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους, φορείς και πολίτες ώστε να «δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για να διεκδικήσουμε σθεναρά την υλοποίηση της Πατρών – Πύργου». 


Αυτά  είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Πύργο. Και αυτό το νόημα είχε η συνεδρίαση του Περιφ. Συμβουλίου, στην πόλη αυτή! Προφανώς για να φτάσει με πιο έντονο τρόπο το μ,ήνυμά του στους αιρετούς φίλους τους, στους οποίους πρέπει να απολογηθεί γιατί απέκρυπτε την παραπλάνησε της συγκυβένησης για το θέμα!

Το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που διενεμήθει, να «επαναβεβαιωθεί η απόφαση που ελήφθη στις 15 Μαρτίου και όλων των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από προηγούμενες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και κηρύσσει πανστρατιά ώστε μαζί με υπόλοιπες αρχές και φορείς να επιδιώξει άμεσα την επανεκκίνηση του έργου προκειμένου σύντομα με χρονοδιαγράμματα να υλοποιηθεί το έργο στο σύνολό του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου της Ολυμπίας Οδού».

Ο κ. Κατσιφάρας δήλωσε πως τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινούν συναντήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με κόμματα, υπουργεία, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να προσδιορίσει με σαφήνεια τα νέα χρονοδιαγράμματα που τίθενται, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

«Βρισκόμαστε και πάλι στις επάλξεις. Θέλουμε να γίνει πραγματικότητα αυτός ο αυτοκινητόδρομος, προκειμένου οι πολίτες μας να σταματήσουν να διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε φορά που κινούνται σε αυτό το δρόμο. Ξεκινάμε πλέον μια εκστρατεία επανεκκίνησης του έργου στο σύνολο του τεχνικού και φυσικού αντικειμένου και θέλουμε να συστρατευτείτε όλοι μαζί μας. Τίποτα δεν έχει χαριστεί στην κοινωνία. Όλα γίνονται μετά από διεκδίκηση» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για έναν νέο ‘Γολγοθά’ για ολόκληρη την Περιφέρεια μας. Όμως θα τα καταφέρουμε, όπως το κάναμε το 2013 και καταφέραμε και έγινε η επανεκκίνηση της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού».

Αυτά είπε ο Αποστ. Κατσιφάρας και έφερε στου νου μας την άλλη απάτη της επανεκίνησης τον Ιούνιο του 2013, με τη φιέστα στο Ζευγολατιό, όπου έβαλαν τον νταλικέρη να κάνει πάνω-κάτω με το όχημά του, ώστε να σηκώνεται μπουχός, για να τον καταγράφουν οι κάμερες, την ώρα που έκαναν περιοδεία στον βαλτωμένο έργο οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσούκαλης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: